Берці літні тактичні Скіф із блискавкою полегшені койот No Brand 46 131235_6

Берці літні тактичні Скіф із блискавкою полегшені койот No Brand 46 131235_6

Продавець:Gladiator

4.9/5  ( 342 оцінок )

4 069

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні берці Скіф були створені за всіма стандартами сучасної тактичної взуття спеціально для військових, волонтерів, любителів тактичного та мілітарі стилю. Скіф створені для комфортного та активного пересування, в них Ви не будете відчувати свої ноги у тяжкості, а наоборот легка вага берц не відволікатиме на собі уваги, з берцями Ви будете зосереджені на виконанні бойових завдань.


Берці виготовлені з якісної натуральної гідрофобної шкіри нубук, а вставки виконані з мембранної сітки крос яка не пропускатиме вологу всередину, шкіра підтримуватиме берці і зберігатиме їх міцність, у свою ж годину міцна сітка відмінно пропускатиме повітря всередину і не дасть нозі бути в дискомфорті. Висота берц підібрана спеціально для того, щоб максимально убезпечити ногу, а також гомілка від механічних та природних впливів.

Укріплена носова частина берц стримуватиме на собі всі впливи, а так само збереже ногу цілою та неушкодженою. Особливістю моделі Скіф є наявність молнии Ватерпруф (не пропускає воду) з якісною фурнітурою, молния дозволяє максимально швидко одягнути та зняти берці, а також щільно фіксує ногу всередині берц.

Шнурівка виконана на петлях, що дає максимальну практичність. Підошва зроблена з легкої гуми, прикріплена гарячим пресуванням спеціально для екстремальних умів, вона є дуже міцною та стійкою, а спеціально виконаний протектор не буде ковзати на різних поверхнях. 

 

 

 

Характеристики

Розмір
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами