Берці тактичні Single Swords на мембрані GoreTex койот Lowa 46 1731203096

Берці тактичні Single Swords на мембрані GoreTex койот Lowa 46 1731203096

Продавець:Gladiator

5/5  ( 309 оцінок )

4 949

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Берці тактичні Single Swords на мембрані GoreTex аналог LOWA

Чоботи-берці виготовлені з високоякісних матеріалів, включаючи натуральну шкіру та матеріали європейської якості. Вони ідеально підходять для використання як у міських умовах, так і у складніших польових та бойових умовах. Чоботи чудово підійдуть для трекінгу, польового використання, а також для військових та силових структур.

Основний матеріал, що використовується при виробництві чобіт-берців - натуральна шкіра та замша товщиною 1,6 мм. Вес однієї парі складає 1200 грамів. Чоботи оснащені захисними елементами з термопластику, а вставка в носку захищає пальці від фронтальних ударів та падіння важких предметів зверху, а вставка в області п'ятки забезпечує додаткову жорсткість та фіксацію стопи. Матеріалом верхніх вставок є текстильний сумішевий матеріал, що включає обувний джинс, вироблений в Туреччині. Внутрішня підкладка складається з двошарового сітчастого матеріалу, обробленого антибактеріальним просоченням, також виробленого в Туреччині.

Підошва берців виготовлена ​​з гуми, яка є термостійкою (не дубіє) і стійкою до грубих умів. Протектор підошви має високий коефіцієнт зчеплення з поверхнею. Кріплення підошви здійснюється вакуумно-термічним методом, додатково прошивається, що унеможливлює її відшарування при високих навантаженнях. Супінатор черевик призначений для зменшення навантаження на слід стопи і забезпечує більш високу стійкість підошви. Черевики підходять для використання у літній та півсезонний періоди, і рекомендується використовувати їх у температурному діапазоні від +32 до -5 градусів.

Берці вже зарекомендували собі як надійні та зносостійкі черевики у реальних польових та бойових умовах.

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами