Кофта Куртка Фліс для Поліції 50 1731741753

Кофта Куртка Фліс для Поліції 50 1731741753

Розмір: 50

Продавець:Gladiator

5/5  ( 285 оцінок )

2 151

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кофта Куртка Фліс для Поліції

Шановні клієнти! Виріб може мати невелику відмінність з фото на сайті, а саме: Колір і тип блискавки, відтінок матеріалу. Це пов'язано з перебоями постачання сировини в країні.

Універсальна флісова кофта поєднує в собі відмінну якість, практичність, стильний вигляд і доступну ціну. Це прекрасний варіант для працівників спецслужб, туристів, спортсменів, а також для повсякденного носіння . Виготовлена з двостороннього високоякісного мікрофліса.

Дана модель має два бічних кишені, кишені на грудях для документів, липучка і люверс, використовувана для можливості кріплення погона або інших розпізнавальних знаків. Рукава на резинці, низ кофти на стяжці.

Цей матеріал відрізняється високими показниками терморегуляції, не потребує особливого догляду (не розтягується, не мнеться, відмінно витримує безліч прань). Фліс дуже легкий і приємний на дотик, він добре циркулює повітря і швидко висихає.

Додатковий матеріал, який використовується при пошиттю даної моделі – плащівка, якій укріплені плечі і кишені. Така особливість дозволяє краще утримувати тепло, а також захищає місця, які найбільше схильні до зносу. Основною застібкою виступає надійна блискавка, що дозволяє швидко знімати і надягати кофту.

Комір-стійка чудово захистить горло від холоду. Наявність зручно розташованих кишень дозволить Вам тримати при собі все найнеобхідніше. Купити чоловічу флісову кофту Ви можете вже зараз, гарантуємо оперативну доставку у будь-яку точку України!

 

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами