Куртка зимова Хантер Софтшелл фліс Койот 46 No Brand 1746166961

Куртка зимова Хантер Софтшелл фліс Койот 46 No Brand 1746166961

Розмір: 46

Продавець:Gladiator

5/5  ( 327 оцінок )

6 049

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куртка зимова Хантер Софтшелл фліс Койот

Куртка Soft Shell виготовлена з міжшарової поліуретанової мембрани, яка захищає від негоди. Всередині термофліс з квадратною структурою, яка легко зігріється навіть у найнижчі морози, завдяки своїм технологічним характеристикам це найтепліший вид флісу, який ми використовуємо в наших моделях одягу.

Куртка ідеально підходить для військових, спецслужб та любителів тактичного стилю. Куртка має спеціальні Velcro для кріплення шевронів та погонів. Така куртка максимально практична, оскільки містить 7 зовнішніх кишень для швидкого доступу та зберігання, з такою курткою ви будете найефективнішими в тактичних умовах.

Капюшон з високим коміром максимально захистить вас від вологи та подиху вітром, а за допомогою додаткових регуляторів можна носити капюшон індивідуально. Також додатковою зручністю є регулятори на рукавах, які кріпляться на Velcro та рукавички також вшиті у куртку.

Якісні аксесуари, які ми використовуємо у наших сучасних моделях одягу, дуже добре зарекомендували себе в тактичних умовах і тому не підведуть у потрібний момент, фурнітура не заїкається та не обламується.

Спинна частина куртки була розширена, щоб запобігти додатковому дискомфорту та продуванню вітром.

Куртка розрахована на зимовий сезон, легко витримує до -20 градусів за наявності основного шару одягу: термобілизни, флісової куртки.

Визначними властивостями виробів softshell є їх мала вага та поєднання двох шарів одягу в одному. Softshell поєднує в собі зовнішній шар (для захисту від вітру та негоди) та, що ізолює внутрішній шар. Поверхня не лише відхиляє вологу, а й відхиляє бруд. Крім того, м'який та обтічний матеріал забезпечує більший комфорт при носінні.

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • Тип тканини: Softshell
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами