Костюм тактичний F116 Мультикам 2XL

Костюм тактичний F116 Мультикам 2XL

Розмір: 2XL

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 384 оцінок )

2 565

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична форма F116 Multicam

Костюм виготовлено з легкої тканини, яка забезпечить вам комфорт під час спекотного дня, у тому числі при носінні бронежилетів та розвантажувальних систем. Після прання костюм не втрачає форми і зберігає свій колір.

Китель прямого крою, має 2 зовнішні нагрудні кишені на ґудзиках. Застебнути кітель можна за допомогою блискавки та липучок. Рукави оснащені двома кишенями. Також присутні липучки для шевронів. Манжети рукавів регулюються кнопками.

Легкі штани, в яких буде комфортно у спекотний літній день, у будь-яких умовах. Вони мають дві великі врізні кишені, додатково дві дрібні. Також є дві глибокі кишені на стегнах, які застібаються на липучки, по дві дрібні кишені з застібками на блискавку. На задній частині штанів присутні дві зручні кишені на липучках. Брюки прямі, без резинок.

На костюм нанесений камуфляж multicam із додатковим посиленням, який не вигоряє на сонці. Це ідеальні варіанти для активного відпочинку на природі, так і для використання у військовій сфері.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами