Приціл оптичний Hawke Vantage 2-7x32 AO сітка Mil-Dot

Приціл оптичний Hawke Vantage 2-7x32 AO сітка Mil-Dot

Продавець:Следопыт

3.7/5  ( 69 оцінок )

5 456

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Hawke Vantage – лінійка бюджетних оптичних прицілів, призначена для встановлення на пневматичну та вогнепальну зброю. Ця модель призначена для встановлення на пневматичну зброю з енергією менше 20 Дж.

Приціл Hawke Vantage 2-7x32 АТ із прицільною сіткою Mil-Dot відмінно підійде для стрільби на коротких та середніх дистанціях. Крім того, широке поле зору на малій кратності дозволяє ефективно використовувати його для стрільби по цілях, що рухаються.

Водонепроникний удароміцний корпус прицілу виготовлений із алюмінієвого сплаву. Заповнення азотом запобігає конденсації вологи на поверхні лінз при перепадах температур. Діаметр центральної трубки – 25,4 мм.

Повне багатошарове просвітлення оптики (11 шарів) гарантує чітке та контрастне зображення.

Прицільна сітка Mil-Dot розташована у другій фокальній площині, не перекриває ціль і може використовуватися для оцінки відстані до мішені.

Механізм налаштування від papalcaca розташований на об'єктиві (АТ), що дозволяє усувати паралактичні спотворення на дистанції від 4,5 м до нескінченності.

Для швидкого наведення різкості на ціль на окулярі передбачено систему фокусування Fast Focus.

Барабани введення поправок по вертикалі та горизонталі оснащені спеціальною берилієвою пружиною, що перешкоджає відведенню прицільної сітки під час стрілянини. Барабани мають ціну кліка 1/4 МОА та закриті алюмінієвими кришками.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами