Кросівки тактичні FCTdesign Енерджі літні 44 піксель ЗСУ

1 відгук

Код:  389666835

Кросівки тактичні FCTdesign Енерджі літні 44 піксель ЗСУ

1 відгук

Код:  389666835

Продавець:Three tactical

4.7/5  ( 63 оцінок )

1 523

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дана модель ідеально підійде для спекотного літа, так як має камуфляжні тканинні вставки (піксель ВСУ), які забезпечать кращу циркуляцію повітря, і будуть підтримувати необхідний внутрішній мікроклімат. Основний матеріал в кросівок Енерджі - це високоякісний натуральний нубук, який володіє відмінними воздухопропускной властивостями, міцністю і зносостійкість.

Колір нубуку - койот, дуже практичний, популярний в цьому році, ідеально підійде під будь-який стиль. Міцна шнурівка надійно фіксує взуття на нозі, що запобігає вивихи і захищає зв'язки.

Внутрішній клапан виконаний з камуфляжної тканини і повністю прошитий до верху, ця особливість дозволяє уникнути потрапляння всередину взуття дрібного сміття і пилу. кросівки Енерджі мають еластичну і міцну підошву з поліуретану (прошита і проклеєна).

Завдяки такій широкій рельєфною підошві забезпечується максимальний комфорт при ходьбі на місцевості з різним рельєфом і видами грунту.

Характеристики

Розмір
Сезон
Матеріал верху
Матеріал підкладки
  • Сітка
Матеріал підошви
  • Поліуретан
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Максим Мороз
    Відгук від покупця. Продавець: Three tactical. Розмір: 43

    Взагалі не вартує своїх грошей... Брудняться неймовірно легко і надовго. Риплять при ходьбі по підлозі (на вулиці нормально, але вони не для польових умов явно). ДУЖЕ не раджу

    Переваги:
    Легкі
    Недоліки:
    Все інше окрім шнурків