Кейс протиударний, водонепроникний, 510*400*188 мм INTERTOOL BX-0154

Кейс протиударний, водонепроникний, 510*400*188 мм INTERTOOL BX-0154

Продавець:Містер Tools

4.5/5  ( 132 оцінок )

2 998

Є в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей кейс ідеально підійде для зберігання та транспортування цінного вантажу. Допоможе зберегти в цілісності важливі документи, електронне обладнання, фотокамери, особисте зброю, а також всі речі, які вимагають запопадливого ставлення.

Тепер можна не перейматися за важливий, крихкий вантаж в авіа та залізничних перевезеннях, подорожах, а також під час рятувальних робіт та в будь-яких інших екстремальних умовах.

 

Особливості

  • Посилений інноваційний ABS пластик захищає свій вміст від ударів та статистичних навантажень.
  • Водонепроникний. Герметичність гарантує щільно прилегла кришка з неопреновим еластичним ущільнювачем по всьому периметру.
  • Клапан вирівнювання тиску захистити від деформації ящика та замикання кришки при різких перепадах атмосферного тиску.
  • Для захисту від крадіжки є 2 вушка для навісного замку або карабінів.

 

Кейс виготовлений з надзвичайно міцного, багатошарового ABS пластику, що витримує критичні навантаження. Не деформується завдяки ребрам жорсткості на корпусі ящика, що актуально при погруженні на глибину чи при штабелюванні (укладці вантажу в ряди).

Повністю герметичний кейс надійно захищає свій вміст від води, пилу, бруду та агресивних рідин. Виступи на кришці повністю збігаються з пазами у нижній частині валізи, а неопренова прокладка герметично заповнює простір між ними.

Петлі та 4 посилені замки контейнера кріпляться до основи сталевими штифтами. Міцні та надійні, продовжують термін служби ящика у рази! Кейс також має ручку для комфортного транспортування.

Все обладнання зручно розміщується у валізі. Завдяки перфорованому і кубічно нарізаному поролону можна швидко сформувати необхідного розміру комірку під інструмент, фотокамери, тощо.

Зберігайте найцінніше у цих неуразливих кейсах!

Ящики для інструментів, органайзери, системи зберігання №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження в рамках проекту «Українська Народна Премія 2021 року».

Характеристики

Внутрішні розміри
  • 445*325*165
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами