Засіб RECOIL для очищення нагару та карбонових відкладень (Multi) 400 ml

Засіб RECOIL для очищення нагару та карбонових відкладень (Multi) 400 ml

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 483 оцінок )

394

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Засіб для очищення нагару та карбонових відкладень RecOil Призначень для швидкого очищення та видалення порохового нагару та карбонових відкладень у стволі, затворах, газових поршнях, змінних насадках тощо. Спеціальна насадка утворює потужну струмінь засобу для чищення, що глибоко проникає та очищує металеві частини зброї від нагару, що дозволяє зробити процес чищення швидким та зручним для сучасних видів зброї. Ідеально підходить для видалення продуктів згорання при використанні патронів центрального та кільцевого запалення в автоматичній зброї та автоматиці, що використовує відведення порохових газів. Дозволяє уникнути проблем, викликаних загрязненням вузлів, усуває затримки механізмів, газових поршнів тощо. Перед застосуванням перевірити сумісність засобу з очищується поверхнею. Завдяки спеціальному клапану продукт можна наносити в будь-якому положенні.
Застосування: Струсити балон. Нанесіть засіб на патч і зробіть протяжку всередині ствола. Повторюйте доки не вийде білий патч. Нанесіть засіб і витримайте деяку годину, щоб він подіяв. Повторно наносите засіб доти, доки загрязнення не буде видалене. При сильних загрязненнях скористайтеся щіткою або йоршиком для чищення зброї. Для видалення залишків засобу та знежирення скористайтеся Аерозольним очищувачем-знежирувачем RecOil, а потім змастіть поверхні спеціальним синтетичним мастилом для зброї RecOil. За необхідності зверніться до інструкції з експлуатації вашої зброї.
Запобіжні заходи: Вступає в реакцію з деякими пластиками та пофарбованими поверхнями. Перед застосуванням перевірте сумісність засобу з поверхнею, яку потрібно очистити.
Термінзберігання: 10 років з моменту виготовлення.
Виробник:MotipDupliB.V. Нідерланди.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Multi, 400 Ml
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами