Черевики LOWA Breacher N GTX Mid TF (Dark Brown) UK 12/EU 47

Черевики LOWA Breacher N GTX Mid TF (Dark Brown) UK 12/EU 47

Розмір: 47

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 459 оцінок )

15 929

13 929

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військові демісезонні черевики "Lowa Z-6S GTX" призначені для використання у важких погодних та рельєфних місцевостях. Якщо ви постійно носите важкий рюкзак, тоді вам неодмінно буде потрібна пара черевиків "Lowa Z-6S GTX". Адже вони мають посилену міжпідошву (в порівнянні з черевиками), яка захистить вашу ногу від пошкоджень. Дана модель військових черевиків забезпечена мембраною Gore-Tex, яка захищає ногу від зовнішньої вологи і Черевики "Lowa Z-6S GTX" мають легку вагу. Вони забезпечують комфорт трекінгового взуття, а також підтримку та захист ноги військового взуття. Черевики виготовлені з високоякісної натуральної шкіри (*спилок) товщиною 2 мм та синтетичного матеріалу Cordura. Застосування матеріалу Cordura обумовлене бажанням полегшити вагу взуття, надати додаткову еластичність певним зонам. Шкіра має перфорацію, що підвищує ефективність відведення випарів від ноги. Петлі для шнурків закритого типу дозволяють швидко та ефективно зашнурувати черевики.
Черевики "LOWA Z-8S GTX" мають запатентований поліуретановий бічний захист "Monowrap", який зводить до мінімуму можливість вивиху ноги та здійснює її бічну підтримку та захист.
Устілка "Climate Control" має антибактеріальне просочення і буде комфортна у використанні за будь-якої погоди. Малюнок підошви - "LOWA Cross Duty"
*Спилок - шар натуральної шкіри, що отримується в процесі шкіряного виробництва в результаті шарування (шерфування), після зняття лицьового шару. При шерфуванні шкуру поділяють на шари (від 3 до 6, залежно від товщини шкури), що відрізняються за властивостями і потім застосовуються для різних цілей. Розрізняють шари лицьової, середній та мездровий (або бахтарм'яний). З лицьового шару, що володіє натуральною мірою, виробляють різні високоякісні шкіри. З шарів спилкової частини, після нанесення клейового покриття (штучна міра) також виробляють шкіри, але нижчої якості. Зі спилкової частини виробляється також спилок-велюр для взуття, рукавиць, спецодягу.

Компанія Lowa Boots є лідером ринку спортивного, туристичного, альпіністського та військового взуття. Lowa спеціалізується саме на цих видах взуття та черевиках цієї фірми користуються провідні спортсмени, мандрівники та військові вже понад 85 років. Дослідницько-інноваційний інститут Lowa розробляє та тестує нові зразки взуття за допомогою професійних альпіністів. Тестування проводиться у екстремальних умовах гірської місцевості. Починаючи з 60-х років ХХ століття такі відомі спецпідрозділи як британський SAS, французький GIGN, німецький KSK використовують черевики Lowa як основні польові, гірські та тактичні черевики. Згідно з проведеним опитуванням військовослужбовців контингенту ООН в Афганістані понад 70 відсотків опитуваних використовують саме черевики Lowa.

Усі черевики від компанії LOWA виробляються в Європі. Країна виробник черевиків "Lowa Z-6S GTX" - Словаччина

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • Dark Brown, Uk 12/Eu 47
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами