Туфлі LOWA військові демісезонні Z-8S GTX C (жіночі) (Coyote Op) UK 6/EU 39.5

Туфлі LOWA військові демісезонні Z-8S GTX C (жіночі) (Coyote Op) UK 6/EU 39.5

Розмір: 39.5

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 459 оцінок )

12 949

10 949

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високотехнологічна, якісна модель військових польових черевиків від компанії Lowa. Виготовлені із високоякісної натуральної шкіри. Вони ідеально підійдуть Вам, якщо за боргом служби ви ходите з важким рюкзаком або багато часу проводите у важкодоступних місцях. Іншими словами військові черевики "LOWA Z-8S GTX" поєднують у собі легку вагу, комфорт трекінгових черевиків і неперевершений захист військового взуття. Вироблені черевики з високоякісної натуральної шкіри товщиною 2,0 мм. Вставки із синтетичного матеріалу "Cordura" забезпечує додатковий захист взуття та знижує його вагу, а перфорована шкіра сприяє хорошому відведенню вологи від ноги. Черевики мають закриту систему шнурівки типу "металеві петлі". Мембранна підкладка з матеріалу "GORE-TEX" забезпечує хороше відведення вологи від ноги та захист від зовнішньої вологи (дощ, сльота, сніг тощо).
Черевики "LOWA Z-8S GTX" мають запатентований поліуретановий бічний захист "Monowrap", яка зводить до мінімуму можливість вивиху ноги та здійснює її бічну підтримку та захист. Устілка "Climate Control" має антибактеріальне просочення і буде комфортна у використанні за будь-якої погоди.
Малюнок підошви - "LOWA Cross Duty"

Гарантія
Компанія LOWA гарантує відсутність дефектів в обробці та матеріалах своєї продукції протягом 12 місяців (1 рік) від дня покупки. Якщо у Вас виникли дефекти в матеріалах протягом цього періоду, компанія LOWA усуне їх. За дефекти та пошкодження, спричинені недбалим, нецільовим використанням та порушенням інструкції експлуатації взуття (додається до кожної пари) компанія відповідальності не несе.

Характеристики

Розмір
Колір
Додаткові характеристики
  • Coyote Op, Uk 6/Eu 39.5
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами