Брюки 5.11 Tactical жіночі 5.11 Women' TACLITE Pro Ripstop Pant (Charcoal) 10-Long

Брюки 5.11 Tactical жіночі 5.11 Women' TACLITE Pro Ripstop Pant (Charcoal) 10-Long

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 504 оцінок )

3 049

2 749

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні штани "5.11 STRYKE PANT - WOMEN'S" спеціально зроблені для жінок. Вони поєднують у собі сучасні революційні матеріали, чудова якість пошиття, а також у них враховані всі особливості крою жіночого одягу. Дані тактичні штани стануть ідеальною парою штанів для жінок стрільців, співробітників спецпідрозділів, а також жінок, яким цікава військова справа та якісні речі у мілітарі стилі. До душі вони будуть і любителям аутдору, походів та відпочинку на природі.
Тактичні штани "5.11 STRYKE PANT - WOMEN'S" є безпрецедентним лідером на ринку тактичного одягу. Їх можна використовувати як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для ділової подорожі або прогулянки.
Як провідний виробник тактичних штанів у світі, компанія "5.11 Tactical" намагається першими вносити інноваційні технології на ринок. Модель "5.11 STRYKE PANT - WOMEN'S" - це нове покоління тактичних штанів. Матеріал "Flex-Tac" – це революційний матеріал, який спеціально був розроблений для компанії "5.11 Tactical". Він легкий і дихаючий, склад матеріалу - полікоттон "Rip-Stop" з унікальними волокнами "Flex-Tac", які надають штанам еластичність без використання спандексу. Як результат - повітропроникність, стійкість кольору і міцність тактичних штанів "Flex Tac" буде на порядок вищий за аналоги з бавовни з домішкою спандексу, які зараз представлені іншими виробниками на світовому ринку. Тактичні штани "5.11 STRYKE PANT - WOMEN'S" стійкі до забруднення та вицвітання, а також мають технологію "ready-to-wear", яка дозволяє використовувати штани відразу ж після прання. Крій та дизайн штанів підкреслить Ваш силует, що надасть Вам акуратного та тактичного вигляду.
Дві передні бічні прорізні кишені знаходяться під нахилом і мають вигнуту форму, що забезпечує комфортне вилучення спорядження з кишені. Дві бічні стегна кишені мають нахил, що забезпечує їх максимальну місткість. Також дві задні кишені закриваються клапаном на застібці "липучка". Область коліна посилена додатковою тканиною, що утворює простір, усередині якого можна розмістити захисні вставки.
Спеціальні саморегулюючі вставки в поясі, нижча посадка штанів (порівняно з класичними моделями тактичних штанів "5.11Tactical") допоможуть отримати максимум комфорту та свободи руху на стрільбищі або повсякденному житті. Також не можуть не тішити дві прорізні кишені спереду та захисні накладки на бічних кишенях, які розроблені для носіння ножів з кліпсами, мобільних телефонів або іншого спорядження.

Короткий опис Тактичних штанів" 5.11 STRYKE PANT - WOMEN'S":
- перевірений часом комфорт і зручний крій від компанії "5.11 Tactical";
- зручний пояс, що саморегулюється;
- поясні шліци з тримачем для значка;
- бічні кишені знаходяться під кутом, що надає додатковий комфорт при їх використанні;
- оригінальні застібки-блискавки "YKK", поясна кнопка "Prym"; ;
- тканина, з якої виготовлені штани, має захист від вицвітання та вигоряння на сонці.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 65% поліестер, 35% бавовна ріпстоп (TACLITE)
Додаткові характеристики
  • Charcoal 10-Long
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами