Нейтральне HTA синтетичне масло NEUTRAL SYNTHETIC OIL (200 мл) (Multi) 200 ml

Нейтральне HTA синтетичне масло NEUTRAL SYNTHETIC OIL (200 мл) (Multi) 200 ml

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 486 оцінок )

419

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Масло застосовується для догляду та технічного обслуговування нарізної та гладкоствольної зброї. Підходити для мисливської, спортивної, бойової, сигнальної, антикварної зброї дрібного та великого калібру. Глибоко проникає в різьбові, шарнірні та штифтові з'єднання зброї та змащує їх. Безпечне для людини та довкілля, що підтверджує наявність харчового допуска NSF Н2. Олія створює на поверхні нейтральну кислотно-лужну середу, що дозволяє використовувати її як консерваційний засіб. Забезпечує необхідне ковзання всієї механіки зброї, захищає від проникнення вологи та корозії. Не твердіє, не склеює механізм і гарантує бездоганну роботу при широкому діапазоні температур від -40°С. до +220°С. Має приємний аромат.

Розроблено відповідно до високих сучасних вимог щодо догляду за зброєю стрільців професіоналів! Матеріали та сировина найвищої якості, вироблено в США за стандартами, технологіями та під контролем НТА MUNICH GmbH. Термін придатності спрею 5 років.

Працює в будь-якому положенні на 360 градусів (навіть дном догори). Упевніться в тому, що зброя розряджена і магазин вилучений. Дайте зброї охолонути. Очистіть зброю від великих забруднень, механічних частинок, піску, пилки тощо. Протріть насухо змащувані поверхні. Перед застосуванням рекомендуємо використовувати засоби для чищення «НТА CARBON REMOVER», «HTA FOAM BORE CLEANER» і «НТА DEGREASER & Струсіть балон 3-5 секунд і рівномірно нанесіть на деталі та механізми зброї. Надлишки олії видалити за допомогою патчів і ганчір'я, залишаючи тільки захисну плівку.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Multi, 200 Ml
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами