Ніж Leatherman складаний Skeletool KBX-Stainless (картонна коробка) (White) Єдиний

1 відгук Код:  390166503

Ніж Leatherman складаний Skeletool KBX-Stainless (картонна коробка) (White) Єдиний

1 відгук Код:  390166503

Колір: Мультикам

Продавець:Паровозик

4/5  ( 363 оцінок )

2 999

2 699

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Skeletool KBX ніж, зроблений на базі відомої моделі компактного мультитулу Skeletool від легендарної компанії Leatherman. Це зручний та компактний ніж, стильного дизайну, мініатюрного розміру та всього 37 грамів нержавіючої сталі.

Конструкція цієї моделі є легким розкладним ніжом, з розширеним функціоналом. Основна частина клинок, головною особливістю якого є інтегрований серейтор, а також ребро жорсткості у верхній частині, що робить ніж стійким до зламу. Гострим і легко піддається повторному заточуванню. Ніж наводиться в готовність за допомогою відвернення під великий палець, надійна фіксація у відкритому положенні забезпечується механізмом Liner-Lock. На руках є кліпса для кріплення ножа на одязі чи спорядженні, сама кліпса має особливу форму, через що, нею можна відкривати пляшки.

Завдяки мініатюрним розмірам і надійній конструкції, модель ножа Skeletool KBX можна носити приховано будь-де і він не буде привертати зайвої уваги. Він погодиться туристам, рибалкам, любителям активного способу життя, а також стане чудовим доповненням вашого EDC.

  • Вага 37 г
  • Країна походження США
  • Габарити: довжина у відкритому/закритому положенні 150/88 мм, довжина клинка 66 мм, ширина 20 мм, ширина 7,6 мм
  • Матеріал нержавіюча сталь 420HC

Функціонал складається з наступних інструментів:

  • Ніж
  • Серейтор
  • Кліпса для кріплення з відкривачкою

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Єдиний
Колір
  • Мультикам
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».