Черевики LOWA CAMINO GTX TF (Black) RU 12.5/EU 48

Черевики LOWA CAMINO GTX TF (Black) RU 12.5/EU 48

Розмір: 48

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 372 оцінок )

15 699

13 699

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військові черевики LOWA CAMINO GTX TF зроблені з натуральної, міцної та високоякісної шкіри. Дана модель взуття надежно захистити ваші ноги при тривалому використанні в найважчих умовах.

Ботинки TF мають вологозахисну мембранну підкладку GORE-TEX , яка запобігає попаданню вологи всередину черевика і добре відводить випари від ноги.

Верх військових черевиків LOWA CAMINO GTX TF повністю шкіряний, виготовлений з натуральної шкіри завтовшки 2.4-2.6 мм, що забезпечує хорошу підтримку ноги. П'ятка і носок захищені від зовнішніх пошкоджень гумовими накладками. Над п'ятковим захистом передбачена невелика еластична зона, для більш комфортного присідання та спуску. Система шнурівки Lowa X-lacing умовно розділена на дві зони, два люверси і шість блоків знизу і вісім гачків зверху об'єднаних зі шпилькою на язичку, яка перешкоджає сповзанню язичка вліво або вправо при ходьбі.

знімнна устілка Climate Control компенсує навантаження, відводить вологу та запобігає розвитку бактерий та грибка. За амортизацію ударних навантажень відповідає багаторівнева проміжна підошва, виконана з поєднанням еластичних поліуретанових елементів з більш жорсткими вставками Lowa SPS (supination pronation system) з термополіуретану, та агресивна підошва Vibram AppTrail. Підошва черевиків вийшла менш гнучкою, ніж у тих же Lowa Zephyr GTX, але і не такою жорсткою як у більшості гірських черевиків. Країна виробник черевиків - Німеччина

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал верху
Додаткові характеристики
  • Black, Uk 12.5/Eu 48
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами