Синтетична RECOIL олія для зброї (200 ml) (Multi) 200 ml

Синтетична RECOIL олія для зброї (200 ml) (Multi) 200 ml

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 495 оцінок )

294

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ідеально підходить для безпечної та швидкої очистки, змазування та захисту зовнішніх та внутрішніх поверхонь механізмів усіх сучасних видів спортивної, пневматичної та охотничої зброї різних систем. Спеціальний склад синтетичного мастила захищає метал від зовнішніх кліматичних та механічних впливів, сприяючи підтримці робочого стану (навіть в екстремальних умовах) поверхні ствола, ударно-спускового механізму, магазинів, затворів тощо. Нейтралізує кислотні залишки від пороху, видаляє смолисті відкладення, наліт свинцю, міді та томпаку, очищає та зберігає поверхні гладкими, витісняє вологу, не липне та не реагує з іншими речовинами. Безпечно для використання з полімерами, не стає в'язким і не втрачає своїх властивостей при екстремальних температурах. Перед застосуванням перевірити сумісність засобу з очищуваною поверхнею.
Пристосування:
  • 1. Перед видаленням свинцевого та мідного нальоту, тампаку та нагару, очистіть поверхню від різного роду загрязнення: вологу, жиру, від залишків чистячих чи консерваційних засобів, які ви наносили раніше, а також від механічних частинок бруду, піску, пилу, залишків пороху тощо. буд. Змочіть очищувану поверхню олією використовуючи патч або ганчір'я зібравши механічні загрязнення.
  • 2. Зачекати 3-5 хвилин і виконати чищення спеціальним йоршиком або щіткою для зброї.
  • 3. Для очищення, знежирення поверхні або видалення бруду з важкодоступних місць рекомендуємо використовувати Аерозольний очищувач-знежирювач RecOil або для стійкого загрязнення нагаром Засіб для очищення нагару та карбонових відкладень RecOil.
  • 4. Протріть насухо поверхню.
  • 5. Перед використанням струсіть балон і нанесіть мастило безпосередньо на метал, тканину або на будь-яку іншу поверхню яка використовується, потім розітріть.
  • 6. Приберіть ганчіркою надлишки мастила з поверхні, залишаючи тільки захисну плівку. Удалити мастило з дерев'яних, гумових та пластикових поверхонь для запобігання розм'якшення. Завдяки спеціальному клапану, продукт можна наносити в будь-якому положенні.У разі необхідності, зверніться до інструкції з експлуатації вашої зброї. поверхонь для запобігання розм'якшення.
    Термін зберігання: 10 років з моменту виготовлення.
    Виробник: Motip Dupli BV, Нідерланди.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Multi, 200 Ml
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами