Очисник HTA від нагару НТА CARBON REMOVER (400 мл) (Multi) 400 ml

Очисник HTA від нагару НТА CARBON REMOVER (400 мл) (Multi) 400 ml

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 486 оцінок )

499

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Застосовується для швидкого очищення нарізної та гладкоствольної зброї. Підходити для мисливської, спортивної, бойової, сигнальної, антикварної зброї дрібного та великого калібру. Чи не токсичний. Дозволяє чистити поверхню без особливих зусиль. Проникає у важкодоступні місця, розчиняє нагар, видаляє стійкі залишки мастила, масляні та вугільні частинки, які прилипли до металу. Збережіть зброю справно-функціонуючою при щоденному її використанні. Матеріали та сировина найвищої якості, вироблено в США за стандартами, технологіями та під контролем НТА MUNICH GmbH. Термін придатності спрею 5 років.

Працює в будь-якому положенні на 360 градусів (навіть дном догори). Упевніться в тому, що зброя розряджена і магазин вилучений! Дайте зброї охолонути. Видалити великі частини бруду. Струсіть балон 3-5 секунд і рівномірно нанесіть засіб на 15-25 хвилин, видалити залишки очистника з поверхні. При сильних загрязненнях скористайтеся щіткою або йоржиком для чищення зброї (година механічного чищення залежить від ступеня загрязнення). Після застосування рекомендується нейтралізувати агресивні залишки за допомогою очищувача - знежирювача «НТА DEGREASER & CLEANER» і обробити оружня маслами «HTA NEUTRAL SYNTHETIC OIL» або «HTA RUST PREVENT».

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Multi, 400 Ml
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами