Рубашка 5.11 Tactical Hot Weather Uniform Shirt (Multicam) M

Рубашка 5.11 Tactical Hot Weather Uniform Shirt (Multicam) M

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 504 оцінок )

10 949

9 949

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична сорочка "Taclite Pro Short Sleeve Shirt" буде чудовим доповненням до штанів "5.11 Taclite Pro Pants". Сорочка "5.11 Taclite Pro Short Sleeve Shirt" надзвичайно комфортна, практична та функціональна. Її використовують професіонали, охоронці та правоохоронці по всьому світу. Вона служитиме Вам під час виконання робочих завдань та у повсякденному житті, а запатентовані нагрудні приховані кишені допоможуть розмістити в собі все необхідне Вам спорядження.

Функціональність
Тактична сорочка "Taclite Pro Short Sleeve" має приховані гудзики з фіксатором коміра, що додасть Вам мужній, охайний та професійний вигляд. Це важливо, коли у Вас немає часу змінювати одяг між роботою, подорожжю та вільним часом. Квитки на літак, паспорт, посвідчення, телефон та багато інших необхідних речей комфортно розмістяться в об'ємних прихованих нагрудних кишенях. Ця система кишень є запатентованою розробкою компанії "5.11", Ви не зустрінете її більше ніде. Вони закриваються на липучку Velcro, яку можна без зайвих зусиль відкрити однією рукою. Дві накладні зовнішні нагрудні кишені також закриваються на липучку "Velcro". Ліва нагрудна кишеня забезпечена спеціальним відділенням для ручки, олівця або компактного ліхтарика. На лівому плечі також розташований органайзер для ручок та олівців.

Міцність та надійність
Тактична сорочка "Taclite Pro Short Sleeve" виготовлена з 65% поліестеру, 35% бавовни (технологія "Rip-stop"). Цей матеріал більш стійкий до вицвітання, випрання, втрати кольору, ніж 100% бавовна. Потрійна прошивка швів, 26 зон посиленої прошивки, меламінові гудзики (стійкі до дії тепла).

Конструкція
На додаток до всіх вищеперелічених технологій, ця тактична сорочка оснащена системою вентиляції, яка розташована на спині. Вона складається з потоотводящей сітчастої підкладки "Drilex" та наскрізного отвору на спині. Під руками також розміщуються вентиляційні отвори.

Тактична сорочка серії "Taclite" продовжує вже багато років бути вибором професіоналів у всьому світі!

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 78% Поліестер, 22% Хлопок
Додаткові характеристики
  • Multicam, M
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами