Черевики Sturm Mil-Tec із застібкою-блискавкою (чол.) (Multicam) 44.5

Черевики Sturm Mil-Tec із застібкою-блискавкою (чол.) (Multicam) 44.5

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 486 оцінок )

4 779

4 379

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легкі тактичні черевики, їх виготовлено з надійних матеріалів і вони чудово захищатимуть ваші ноги від пошкоджень і вологи як у місті, так і на природі в різноманітних погодних умовах.

Дана модель є військово-польовими черевиками. , виготовлені з комбінованих матеріалів. Стресові зони та найбільш вразливі місця виготовлено з товстої замші (1,6-1,8 мм) це надійний вологовідштовхуючий матеріал, який чудово дихає. Решта елементів, включаючи язичко, виготовлено з надміцного синтетичного матеріалу Cordura 1200D, який є набагато легшим від замші, але при цьому майже не поступається останнім у міцності й показниках висихання, вентиляції тощо. Всі основні елементи зшиті підвійним та потрійним швами.

Система шнурування є двокомпонентною і складається зі сталевих люверсів та петель, які забезпечують швидке шнурування. Язичок і верхня частина черевика мають додаткове набивання утеплювача. Задня частина черевиків має посилену п'ятку. Це все разом зі спеціальною складкою на Ахіловому сухожиллі, забезпечує відмінну функціональність стопи при надійній фіксації гомілкостопу та попереджають його можливе травмування.

Внутрішня частина черевиків представлена синтетичною трикотажною сіточкою, яка гарантує додаткове вологовідведення та вентиляцію. Поролоновий утеплювач-прокладка є паропроникним та легко адаптується під форму ноги. Устілку виготовлено зі спіненого еластичного матеріалу, який легко підлаштовується під форму стопи.

Підошва в даних тактичних черевиках лита і складається з двох шарів. Поліуретановий м'яка еластична куля, яка забезпечує чудову амортизацію, зменшуючи навантаження на хребет і ноги в цілому. Гумовий шар жорсткий і водночас еластичний, чудово адаптується під будь-яку поверхню і забезпечує чудове зчеплення навіть у найскладніших умовах. Також один із елементів підошви служити накладкою для кращої захисту носка черевиків.

Функціональність і надійність, поєднана в цих черевиках, неодмінно буде високо оцінена у сферах, де взуття може стати вирішальним фактором. Тому дана модель чудово підійде для використання оперативникам воєнізованих та охоронних організацій, польових тренувань, туристів та працівників сфери високої фізичної активності.

    li>паропроникність і вентиляція
  • Двокомпонентна технологічна підошва
  • Жорстка та функціональна фіксація гомілкостопу
  • Матеріали: верх замша, Cordura 1200D (100% Нейлон); підкладка та шнурки 100% поліестер; утеплювач-прокладка поролон EVA; підошва гума, поліуретан

Характеристики

Матеріал верху
Додаткові характеристики
  • Multicam, 10 Us
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами