Ніж Ganzo складаний Firebird FB7601 (Green) Єдиний

Код:  390170967

Ніж Ganzo складаний Firebird FB7601 (Green) Єдиний

Код:  390170967

Колір: Зелений

1 389

1 289

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ganzo презентувала модель ножа Firebird FB7651 навесні 2019 року. Продукт є складним повсякденним екземпляром, який може бути використаний на природі в туристичному поході, на пікніку, вдома, в поїздці, на роботі. Компактні розміри пристосування дозволяють носити його з собою щодня, та застосовувати у найрізноманітніших ситуаціях. Довжина клинка новинки складає 8,3 сантиметри, повна довжина ножа – 19,9 сантиметри. Вага - трохи більше ста грам. Товщина клинка – 0,32 сантиметри. Лезо ножа виготовлено зі сталі марки 440С з твердістю 58 одиниць за шкалою HRC. Це нержавіюча сталь, що має відразу кілька корисних характеристик. Одна з найбільш популярних марок, тверда та дуже міцна, і вироби з подібної сталі відрізняються високою якістю. Ножі мають високі ріжучі властивості, досить довго тримають початкове заточування, не потребуючи обробки. Стійкість до соляної корозії – ще одна важлива якість такого матеріалу. Відповідно, з ножем із цієї сталі можна вирушати на природу, не побоюючись, що підвищена вологість позначиться на виробі. Рукоятку моделі формують сталеві лайнери, полімерний спейсер та накладки з композитного матеріалу G10, що фіксуються сталевими болтами під торкс. У дизайні рукояті передбачена знімна кліпса зі сталі, її можна встановлювати в двох положеннях. Є великий отвір під темляком. Повна довжина рукояті – 11,6 сантиметрів. G10 це склотканина, з'єднана з епоксидною смолою, досить стійка до впливів агресивного середовища. Витримує удари, вологонепроникна, при цьому чудово піддається обробці та фарбуванню. Такі характеристики матеріалу роблять його чудовим вибором для використання при виробництві практичних та надійних ножів. Таким чином, ми отримуємо ніж, готовий до непростих випробувань, що заслуговує на довіру, і абсолютно безпечний. Ергономічна ручка моделі зручно тримається в долоні користувача і не вислизає з руки, навіть якщо вона мокра. Клинок витягується з ножа за допомогою стандартних сталевих шпеньків і фіксується фірмовим замком, що називається Axis Lock. За швидкість і плавність фліпування відповідають осьові підшипники. Форма клинка clip-point є дуже зручною для вирішення різних завдань у повсякденному побуті. Досить популярні моделі з подібним профілем серед мисливців та любителів екстремальних розваг. Форма однаково гарна і для використання в побуті, і як засіб оборони. Особливості: складаний ніж EDC-носіння; форма клинка – clip-point; довжина леза – 8,3 сантиметри; матеріал клинка – сталь 440С; зручна рукоятка із G10; замок для фіксації Axis Lock; загальна вага моделі – 101 г; загальна довжина моделі – 19,9 сантиметрів.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Green, Єдиний
Колір
  • Зелений
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».