Очищувач HTA для зброї DEGREASER and CLEANER (500 мл) (Multi) 500 ml

Очищувач HTA для зброї DEGREASER and CLEANER (500 мл) (Multi) 500 ml

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 486 оцінок )

449

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Очищувач швидко очищає від забруднень та знежирює деталі механізмів. Підходити для всіх видів зброї. Має дуже високу ступінь проникнення, витісняє вологу і швидко випаровується. Видаляє іржу і швидко приводити в дію механізми, які заклинило. Завдяки спеціальній насадці та сильному тиску, забезпечує оптимальне очищення як при повному, так і при неповному розбиранні зброї. Рекомендується для нейтралізації агресивних залишків збройових очисників. Підготовлює оброблені деталі до подальшого змащення та догляду.

Увага! Не використовуйте на дерев'яних, хромованих, пофарбованих та лакованих поверхнях.
Розроблено відповідно до високих сучасних вимог з догляду за зброєю стрільців-професіоналів! Матеріали та сировина найвищої якості, вироблено в США за стандартами, технологіями та під контролем НТА MUNICH GmbH. Термін придатності спрею 5 років.

Працює в будь-якому положенні на 360 градусів (навіть догори дном). Упевніться в тому, що зброя розряджена і магазин вилучений. Дайте зброї охолонути. Перед застосуванням перевірте сумісність засобу з поверхнею. Струсіть балон 3-5 секунд. Нанесіть на всі деталі та механізми зброї. Використовуйте доти, доки загрязнення не будуть видалені. Після застосування рекомендується обробити ствол за допомогою мастил «HTA NEUTRAL SYNTHETIC OIL» або «HTA RUST PREVENT».

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Multi, 500 Ml
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами