Бейсболка P1G PROF1Group 2023 (Khaki)

Бейсболка P1G PROF1Group 2023 (Khaki)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 483 оцінок )

1 189

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якісна бейсболка із логотипом "Calico Jack". Кепка має універсальний розмір. Усередині по периметру розташована еластична гумка, що забезпечує універсальність розміру. На передній панелі кепки розміщена вишита емблема піратського черепа із шаблями. Кепка з традиційним піратським логотипом давно стала неофіційним символом бійців підрозділів морського спецназу по всьому світу. Ідеальна літня кепка для морських романтиків та бойових плавців! Легка та еластична тканина під час шкарпетки набуває форми голови господаря. , Лондон — 17 листопада 1720, Ямайка), також відомий як Джек Рекем, Каліко Джек) — відомий пірат початку XVIII століття. , а також через те, що він постійно носив широкі штани з цієї тканини). Він не був відомий як жорстокий чи щасливий пірат. Він прославився завдяки тому, що в його команді було дві жінки, одягнені в чоловічий одяг, - Енн Бонні та Мері Рід. Обидві були співмешканками капітана. Їх сміливість і відвага робили команду знаменитою. Їм щастило до 1720 року, коли шлюп Рекхема натрапив на судно губернатора Ямайки. Після чергової вдалої операції більшість команди була п'яна. Рекхем, намагаючись уникнути переслідування, перерубав якірний канат. Але судно змогло наздогнати його. Після короткого бою піратське судно взяли на абордаж.
У Сантьяго-де-Вега відбувся суд. За його рішенням капітана Рекхема і майже всю його команду в 300 осіб засудили до шибениці. Вирок був виконаний у Порт-Ройялі, на Ямайці. Перед стратою він просив дозволити побачити Енн Бонні, але та відмовилася і замість втіхи перед смертю вона сказала своєму другові, що він викликає в неї обурення таким жалюгідним виглядом: Якщо б ти бився як чоловік, то тебе б не повісили, як собаку!

Характеристики

Колір
Додаткові характеристики
  • Khaki, Єдиний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами