Пов'язка Sturm Mil-Tec універсальна Шемаг (Арафатка) (Foliage)

Пов'язка Sturm Mil-Tec універсальна Шемаг (Арафатка) (Foliage)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 468 оцінок )

340

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шемаг, у просторіччі «арафатка» - багатофункціональний чоловічий платок, популярний в арабських країнах, служить для захисту голови, шиї та обличчя від сонця, піску та холоду. З 2000-х років шемаг став модним трендом, що використовують кутюр у всьому світі. Шемаг можна побачити на людях з різних західних та інших країн, особливо на представників молодіжних субкультур.

Шемаг стане ефектним доповненням до вашого іміджу, наголосить на індивідуальності. Але це не єдина його перевага. Виготовлений із натурального матеріалу, шемаг «дихає» і не викликає алергії. Він відмінно переносить прання, що не втрачаючи форми і насиченості кольору. Значення кольорів арафатки в арабському світі.

Колір куфії, малюнок, спосіб носіння може бути різним і для арабських країн залежить від регіону проживання. У Лівані, наприклад, вони чорні з білим, у Йорданії – червоні з білим. Першопочаково колір арафатки - білий з чорним, саме такими їх робили в Куфі - місті, де вона виникла.

  • Чорно-біла: рух Фатх. фронт визволення Палестині.
  • Зелено-біла: фундаменталісти (ХAMAC).

В Україні, Європі та багатьох інших країнах кольору мають унітарний характер і не несуть у собі символічного навантаження . В арабських країнах військові НАТО використовують бежевий колір (пісочний, пустельний), який не має політичного змістового навантаження.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Foliage, Єдиний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами