Перчатки P1G-Tac демісезонні вологозахисні польові CFG (Cyclone Field Gloves) (Coyote Brown) XL

Перчатки P1G-Tac демісезонні вологозахисні польові CFG (Cyclone Field Gloves) (Coyote Brown) XL

Розмір: XL

Колір: Койот, Коричневий

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 504 оцінок )

749

699

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Демісезонні вологозахисні польові рукавички "CFG" (Cyclone Field Gloves) - це рукавички для польової роботи, тактичних зайняття та операцій в умовах пізньої осені та зими. Перчатки "CFG" (Cyclone Field Gloves) однаково добре послужать, як професійним військовим та правоохоронцям, так і охотникам, стрільцям-спортсменам, рибалкам, туристам та любителям активного відпочинку на природі.
Демісезонні вологозахисні рукавички "CFG" (Cyclone Field Gloves) - це рукавички, які одягнувши з ранку Вам ніколи не доведеться знімати протягом активного дня, щоб зробити будь-які маніпуляції. Форма перчаток "CFG" та матеріали, що використовують при їх створенні, ідеально захищають руку від можливих технічних пошкоджень при роботі з органами управління зброєю, при роботі з боєприпасами, піротехнічними засобами, тактичним спорядженням, при дрібних польових роботах (робота з ножами та шанцевим інструментом) ), також захищають руку від вітру та холоду, а спеціальна накладка TouchScreen на середньому пальці кожної перчатки дозволяє використовувати смартфони та планшетні комп'ютери не знімаючи рукавичок у польових умовах. Місце розташування накладки TouchScreen вібрано на середньому пальці не випадково – саме крайня фаланга цього пальця найменш задіяна при роботі з дрібним спорядженням (органи керування зброєю, боєприпасами, ножами та шанцевим інструментом). Таким чином-накладка TouchScreen не створить дискомфорту та додаткової кулі на тих пальцях, які вимагають максимальної субтильності для загальної зручності рукавичок і дана накладка не буде загрязнюватися та стиратися. При цьому, у разі роботи зі смартфоном, або планшетним комп'ютером, великий палець руки зручно задіяти.
Долоня перчаток зроблена з гідрофобної гуми, яка забезпечує надійну фіксацію предметів у руці, навіть у проливний дощ та у снігу. Дана накладка з гуми не схильна до затвердіння при низьких температурах, не ковзає, не схильна до змін при різкому перепаді температури. Місця найбільшого знесення рукавичок (верхня площина вказівного та великого пальця) посилені додатковими накладками з цього матеріалу. Зовнішня частина рукавичок і манжет зроблена з непромокаючого і не продувного, еластичного, нового революційного матеріалу StormShell (100% поліестер), що робить рукавички "CFG" максимально анатомічними та еластичними та захищеними від вітру та вологи. Еластичний манжет з регулювань за об'ємом (застібка - «липучка» Velcro) надійно фіксує рукавички на руці, перешкоджає попаданню вологи, бруду, вітру та холоду всередину рукавичок. Спеціальна форма манжет перчаток дозволяє комфортно носити рукавички спільно з наручними годинниками. Усередині перчаток розташовуються спеціальні петлі, за допомогою яких "CFG" кріпляться до спорядження.

Характеристики

Розмір
Матеріал
Додаткові характеристики
  • Coyote Brown, Xl
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами