Підсумок утилітарний «Сухарка», Україна, мультикам

Підсумок утилітарний «Сухарка», Україна, мультикам

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 375

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок "Сухарка" є відмінним рішенням для тих, хто цінує практичність та ефективність в умовах військових операцій або активного відпочинку на природі. Він має велике відділення, яке може легко вмістити бандажі, флягу для води, сухпайки. Це дозволяє тримати всі необхідні речі під рукою, забезпечуючи миттєвий доступ до них.


Крім того, підсумок має камуфляж у кольорі мультикам,що дозволяє йому злитися з навколишнім середовищем та ефективно маскувати вашу присутність. Це особливо важливо під час операцій у військових умовах або полювання, коли потрібно залишатися непомітним.


Підсумок обладнаний клапаном, який запобігає втраті вмісту та закривається на липучці. Усередині є одне відділення, вміст якого додатково захищений "горловиною-ліхтариком" з нейлонової тканини, що закривається за допомогою мотузки-паракорду з фіксатором.

На передній частині "сухарки" є панель на липучках для кріплення ідентифікаторів, шевронів чи патчей. З переду та з боків підсумок обладнаний системою MOLLE, що дозволяє закріплювати додаткові підсумки.

На задній панелі розташовані 2 ремені з півкільцями та система MOLLE, завдяки якій підсумок надійно фіксується на снаряженні.


Підсумок має розмір XL: 28 х 20 х 11 см.


Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами