Тактичний рюкзак MACGYVER 26л зелений 602135

Тактичний рюкзак MACGYVER 26л зелений 602135

Продавець:uainsport

4.5/5  ( 18 оцінок )

2 331

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак MacGyver об'ємом 26 літрів створений за зразком техніки найбільш спеціалізованих міжнародних військових частин. Естетичний дизайн робить рюкзак придатним не тільки для походів у ліс або кемпінгу, але також може використовуватися щодня як міський рюкзак. Виготовлений з міцного водовідштовхувального поліестеру 600D, він має подвійні, міцні блискавки та нейлонові компресійні ремінці з ПВХ-пряжками. 5 відділень і кишень, що замикаються, роблять рюкзак дуже містким: Основне відділення з додатковою сітчастою кишенею і другою кишенею на блискавці; менша камера з трьома малими камерами; додатково дві передні кишені з відділеннями; додаткова кишеня на липучці ззаду; 5 регульованих компресійних лямок; більше 50 місць для кріплення менших предметів. Крім того, для зручності носіння рюкзак має стегнові та нагрудні лямки, а також м’яку спинку та плечові лямки з м’яким наповнювачем.
Тактичний рюкзак MacGyver об'ємом 26 літрів створений за зразком техніки найбільш спеціалізованих міжнародних військових частин. Естетичний дизайн робить рюкзак придатним не тільки для походів у ліс або кемпінгу, але також може використовуватися щодня як міський рюкзак.

Виготовлений з міцного водовідштовхувального поліестеру 600D, він має подвійні, міцні блискавки та нейлонові компресійні ремінці з ПВХ-пряжками. 5 відділень і кишень, що замикаються, роблять рюкзак дуже містким: Основне відділення з додатковою сітчастою кишенею і другою кишенею на блискавці; менша камера з трьома малими камерами; додатково дві передні кишені з відділеннями; додаткова кишеня на липучці ззаду; 5 регульованих компресійних лямок; більше 50 місць для кріплення менших предметів. Крім того, для зручності носіння рюкзак має стегнові та нагрудні лямки, а також м’яку спинку та плечові лямки з м’яким наповнювачем. Завдяки цьому рюкзак зручний в носінні і не натирає спину.

СПЕЦИФІКАЦІЯ:
Розміри продукту
Довжина: 23 см
Ширина: 41 см
Висота: 25 СМ
Вага виробу: 2,2 кг
Ємність: 26 літрів;
Матеріал: поліестер 600D;
Подвійні міцні блискавки;
5 нейлонових компресійних ременів з ПВХ пряжками;
Розташування камер і кишень:
- Основне відділення з додатковою сітчастою кишенею та ще однією кишенею на блискавці;
- Менше відділення з трьома маленькими відділеннями;
- Дві передні кишені з відділеннями;
- Кишеня на липучці ззаду розміром 35 х 22 см;

58 місць для кріплення дрібних предметів;
Регульований поясний ремінь;
Регульований нагрудний ремінь;
М'яка спинка і плечові лямки;
Водонепроникний;
Естетичний зовнішній вигляд
MacGyver дасть вам те, що потрібно кожному мандрівнику. Вихідні в лісі, рибалка чи похід у гори – MacGyver для вас. Бренд створений з пристрасті до подорожей, активного проведення часу на лоні природи, а головне – з любові до виживання. Завдяки широкому вибору багатофункціональних інструментів, ножів, сокир, лопат, виготовлених з міцних матеріалів, ви можете зробити практично все - від розведення багаття до будівництва хатини.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами