Легкі тактичні армії демісезонні берці Mil-Tec Combat Boots Generation II Хакі Розмір 46 (29.5 см)

Легкі тактичні армії демісезонні берці Mil-Tec Combat Boots Generation II Хакі Розмір 46 (29.5 см)

Розмір: 46

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1818 оцінок )

4 200

3 749

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легкі всесезонні черевики з високим верхом, призначені для носіння на легкій місцевості. Відмінно підходить як для взуття для сервісу, єдиних класів, так і для універсального міського та позашляхового взуття. Взуття оснащене системою швидкої фіксації, що складається із блискавки УКК, розташованої по всій довжині верху.

Комфорт для ніг під час тривалого використання.

Агресивна ергономічна форма підошви забезпечує кращу амортизацію стопи під час руху та стабільність на мокрому чи вільному покритті. Для більшого комфорту каблук став жорсткішим, а носок додатково посилено.

Черевики 2-го покоління із високоякісної шкіри зі вставками із поліестеру. Високі берці відмінно облягають ногу, зводячи до мінімуму ризик пошкодження кісточки. Двошарова підошва із гуми/EVA забезпечує гарну амортизацію. Устілка Poliyou® - високотехнологічна устілка з поліуретану, яка має "пам'ять" і повертається у вихідний стан після навантажень. Зроблена устілка Poliyou® з використанням вугільної просочення, добре відводить зайву вологу та створює чудовий комфорт для ноги. Використовуються військовими, охороною та силовими структурами. Використовуються військовими, охороною та силовими структурами.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами