Черевики (чоботи) Mil-Tec Trooper Squad 5 Brown Розмір 43

1 відгук

Код:  391066638

Черевики (чоботи) Mil-Tec Trooper Squad 5 Brown Розмір 43

1 відгук

Код:  391066638

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1842 оцінок )

4 500

3 999

Є в наявності

10

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легкі та міцні тактичні черевики, які дуже добре підходять як взуття для силових структур, а також універсальні міські та позашляхові черевики.

Чоботи виготовлені з комбінації замші та міцної поліефірної сітки, що забезпечує кращу вентиляцію. Використання м'якої піни EVA устілки забезпечує комфорт ноги під час тривалого зносу.

Нековзна підошва ергономічної форми забезпечує кращу амортизацію стопи під час руху. Для більшого комфорту підбор посилений, а тіло носка додатково посилено.

Нековзна підошва ергономічної форми забезпечує кращу амортизацію стопи під час руху.

Легкі військово-польові 6-дюймові черевики Trooper Squad 5 від німецького бренду Miltec у стилі мілітарі чудово підійдуть для трисезонного використання в різних погодних умовах.

Дана модель представлена надійною конструкцією, виготовленою із замші товщиною 1,2-1,5 мм з додаванням елементів із надійного поліестеру. Шкарпетка, яка є стресовою зоною, посилена дублюванням замші для кращого захисту стопи в цілому. Цивільне забарвлення черевиків дозволить легко «розчинитись у натовпі».

Підошва цих черевиків є двошаровою литою з інтегрованим зовнішнім супінатором. Перший шар - м'який і забезпечує кращу амортизацію при високих фізичних навантаженнях, другий - виготовлений з більш жорсткої гуми з агресивним протектором, забезпечує краще зчеплення з нерівними абразивними поверхнями.

Висота черевика, надійна система шнурівки та інтегрування в підошву супінатора забезпечують кращу фіксацію гомілкостопа та попередити його вивих під час пересування по пересіченій місцевості. Язичок має спеціальну конструкцію, яка запобігає попаданню вологи всередину черевика навіть за дуже інтенсивних опадів.

Внутрішня частина. Утеплювач «EVA» - це високоякісна теплоізоляційна піна із закритою бульбашкою, яка не має губкоподібної структури і не вбирає вологу. Підкладка – поліестер. Зручна устілка зі спинного матеріалу амортизуватиме навантаження на ноги при тривалій ходьбі.

Маючи високі вологозахисні та теплоізоляційні показники, тактичні черевики Trooper Squad 5 стануть надійним помічником для роботи під прикриттям оперативників силових структур, працівників охоронних організацій, туристів та атлетів стрілецьких видів спорту на полігоні.

посилена шкарпетка

надійна фіксація гомілкостопа

система швидкого шнурівки

відмінна теплоізоляція та вологозахист

двошарова літня підошва з інтегрованим супінатором

матеріали: верх – замша, 100% Нейлон; підошва – гума, поліуретан; утеплювач – EVA, підкладка – 100% Поліестер

Відгуки покупців 1

  • Дмитро Федик
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 43

    Супер

    Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Не виявлено