Кросівки тактичні демісезонні M-Tac Alligator Coyote Розмір 42 (27.5 см) водовідштовхувальні

2 відгуки

Код:  391315785

Кросівки тактичні демісезонні M-Tac Alligator Coyote Розмір 42 (27.5 см) водовідштовхувальні

2 відгуки

Код:  391315785

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1872 оцінок )

4 500

3 499

Є в наявності

21

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Посилена підноска та задник з термопластичного матеріалу в тактичних кросівках Alligator забезпечить захист від травм, що дуже важливо в умовах експлуатації військового та туристичного взуття. Сучасний метод кріплення підошви шляхом прямого припливу є на сьогоднішній день найнадійнішим у виробництві взуття. Водонепроникність кросівок Alligator забезпечує дихаюча мембрана.

Демісезонні міцні, легкі та зручні тактичні кросівки Alligator будуть однаково зручні як у поході, польових умовах, так і для повсякденного носіння в місті. Анатомічна устілка та трекінгова підошва забезпечать комфорт при ходьбі, мембрана – оптимальний мікроклімат усередині кросівки.

Верх кросівок – комбінований. Натуральна високоякісна замша доповнена вставками із зносостійкого нейлону.

Підошва з високим протиковзним протектором відмінно підходить не тільки для пересіченої місцевості, але і для ходьби асфальтом. Підошва має середню жорсткість, оптимальну для амортизації при ходьбі і при цьому захисту стопи при русі по бездоріжжю. Метод кріплення підошви шляхом прямого припливу є на сьогоднішній день найнадійнішим у виробництві взуття.

Шкарпетка та п'ята кросівок захищені за рахунок підошви, яка злегка виступає і закриває їх, що суттєво продовжує термін служби виробу. Крім цього, таке посилення відмінно захищає ноги від травм, що дуже важливо в умовах експлуатації військового та туристичного взуття.

Бічні ребра підошви також завищені і добре покажуть себе під час роботи з мотузками.

Крім цього, кросівки мають посилення у вигляді тришарової анатомічної устілки з супінатором, що забезпечує комфорт навіть за тривалого перебування у взутті.

Спереду кросівки мають шнурівку. Шнурки проходять через матер'яні та металеві петлі.

Язичок з нейлону посилено вставкою із замші. Язичок прошитий практично до верху кросівка.

На заднику м'яка вставка та текстильна петля для зручності одягання кросівок.

Підкладка - це водонепроникна мембрана, що відводить випаровування. Вона дозволяє взуття дихати і виводить зайву вологу на поверхню, тому Ви зможете почуватися комфортно навіть при активному русі.

Насамкінець хочеться відзначити, що модель тактичних кросівок Alligator – це відмінне поєднання доступної ціни та хорошої якості. Завдяки невеликій вазі та міцності, а також наявності мембрани дані кросівки сподобаються любителям піших походів по пересіченій місцевості, співробітникам силових структур, що знаходяться в польових умовах тощо. У цих кросівках завдяки хорошому протектору ви зможете пересуватися практично по будь-якому ландшафту, а водонепроникність Alligator забезпечує дихаюча мембрана.

Відгуки покупців 2

  • Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 42

    Товар був доставлений раніше ніж очікувалося. Дрібʼязок, але приємно.

  • Роман
    Продавець: UAniSha. Розмір: 41

    Виявилися тісними, хоча по таблиці розмірів мали б бути "із запасом". Вироблені у Китаї. Не гнучка підошва. Тому і відмовився після примірки.