Тактичні кросівки Mil-Tec Trooper Squad 2.5 Black Розмір 44

Тактичні кросівки Mil-Tec Trooper Squad 2.5 Black Розмір 44

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1890 оцінок )

4 500

3 799

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легкі військово-польові черевики Trooper Squad 2.5, від німецького бренду Miltec являють собою пару взуття в стилі мілітарі, вона чудово підійде для трисезонного використання в різних погодних умовах.

Будова даної моделі представлена надійною конструкцією верхньої кулі, яка виготовлена із замші товщиною 1,2-1,5 мм з додаванням елементів надійного поліестеру, носок, що є стресовою зоною, посилений дублюванням замші, для кращого захисту стопи в цілому. Цивільне забарвлення черевиків дозволить легко «розчинитись у натовпі».

Підошва цих черевиків є двошаровою та литою з інтегрованим зовнішнім супінатором. Перша куля – м'яка і забезпечує кращу амортизацію при високих фізичних навантаженнях, друга куля – з жорсткішої гуми з агресивним протектором, вона забезпечує краще зчеплення з нерівними абразивними поверхнями.

Надійна система шнурівки та інтегрування в підошву супінатора забезпечує кращу фіксацію черевика на нозі. Язичок має спеціальну конструкцію, яка запобігає попаданню вологу всередину черевика навіть за дуже інтенсивних опадів.

Внутрішня частина. Утеплювач «EVA» – це високоякісна теплоізоляційна піна із закритим міхуром, який не має губкоподібної структури та не вбирає вологу. Підкладка – поліестер. Зручна устілка із зупиненого матеріалу компенсуватиме навантаження на ноги при тривалій ходьбі.

Маючи високі вологозахисні та теплоізоляційні показники, тактичні черевики Trooper Squad 2.5 стануть надійним помічником для роботи під прикриттям оперативників силових структур, працівників охоронних організацій, туристів та атлетів стрілецьких видів спорту на полігоні.

посилена шкарпетка

відмінна теплоізоляція та вологозахист

двошарова літня підошва з інтегрованим супінатором

матеріали: верх – замша, 100% Нейлон; підошва – гума, поліуретан; утеплювач – EVA, підкладка – 100% Поліестер

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами