Кросівки тактичні демісезонні M-Tac Patrol R Vent Olive Розмір 44 (30 см) водовідштовхувальні

1 відгук

Код:  391316097

Кросівки тактичні демісезонні M-Tac Patrol R Vent Olive Розмір 44 (30 см) водовідштовхувальні

1 відгук

Код:  391316097

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1884 оцінок )

4 200

3 199

Є в наявності

18

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні кросівки Patrol R Vent від M-Tac ідеально підходять для трекінгу, бігу, активного відпочинку та повсякденного використання. Це практичне, сучасне та зручне взуття, яке надійно захищає від мінливостей погоди та складнощів рельєфу.

Верх кросівок виготовлений з високоякісної щільної шкіри (замша) та вставок з 3D сітки, що дозволяє їм бути одночасно вологостійкими, дихаючими, зносостійкими та міцними. Шкарпетка і п'ята посилені шкіряними накладками з гумовим напиленням, які надійно захищають ноги від ударів і роблять взуття більш довговічним. Завдяки використанню спеціальної колодки, ця модель чудово підходить для тривалих походів та значних спортивних навантажень. Анатомічна устілка надає м'якості всієї внутрішньої конструкції кросівки. Двокомпонентна лита підошва не пропускає вологу і є вкрай зносостійкою, а високий протиковзкий протектор зберігає хороше зчеплення з поверхнею під час ходьби або бігу. На заднику дизайнери бренду передбачили текстильну петельку для зручності одягання кросівки. Подовжена шнурівка дозволяє ідеально закріпити взуття по нозі, а міцні шнурки не промокають і не ковзають. Patrol R Vent – це сучасні та стильні кросівки, які мають бути у гардеробі кожного любителя якості та комфорту.

ОГЛЯД M-TAC КРОСУВАННЯ ТАКТИЧНІ PATROL R VENT

Новинка від бренду М-ТАС – тактичні кросівки Patrol R Vent. Вони поєднують у собі всі переваги трекінгового та спортивного взуття. Якщо Ви шукаєте практичне, зручне, стильне та функціональне взуття, зверніть увагу на дану модель. На базі виробничих потужностей M-TAC випускається широкий асортимент взуття, призначеного для використання в умовах міста та пересіченої місцевості, для професійної діяльності та занять спортом. Наявність власного конструкторського цеху дає можливість ретельно продумувати функціонал і підбирати матеріали, а високі стандарти якості є гарантією довгої служби продукції бренду. . Щільна високоякісна натуральна шкіра (замша) гармонійно поєднується із вставками із 3D сітки.

Таке поєднання робить кросівки Patrol R Vent міцними, стійкими до зносу легкими та одночасно дихаючими.

Якість матеріалів забезпечує комфорт у носінні та довговічність.

Шкарпетка та п'ята кросівка посилені накладками зі шкіри з гумовим напиленням. Це дає додатковий захист від ударів і забезпечує жорсткість самому кросівці, захищаючи від деформації в процесі носіння.

Текстильна петелька на заднику значно полегшує надягання кросівки.

Двокомпонентна лита підошва кріпиться до верху вакуумно-термічним способом. Це означає, що вона не прошивається в місці кріплення, забезпечуючи додатковий захист від попадання вологи всередину взуття.

Високий протиковзкий протектор відмінно підходить не тільки для пересіченої місцевості, але й для ходьби асфальтом. Він має підвищену зносостійкість і зберігає хороше зчеплення з поверхнею при будь-якій інтенсивності руху (ходьбі, бігу).

Злегка завищена підошва на носінні та п'яті дає додатковий захист.

Система шнурівки спереду кросівка складається з м'яких текстильних петель у нижній частині та металевих люверсів – у верхній. Це дозволяє ідеально закріпити взуття по нозі.

Міцні нейлонові шнурки з водовідштовхувальним просоченням не ковзають і прослужать довго.

На завершення слід зазначити, що тактичні кросівки Patrol R Vent від бренду M-TAC будуть незамінні в піших походах пересіченою місцевістю або щоденними пересуваннями містом. Вони, безумовно, сподобаються цінителям якісного, надійного та комфортного взуття.

Характеристики

Розмір
Матеріал підошви
  • Двухкомпонентная литая подошва крепится к верху вакуумно-термическим способом. Это значит, что она не прошивается в месте крепления, обеспечивая дополнительную защиту от попадания влаги внутрь обуви.
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрій Вихор
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 42

    Чи тактичні ці кросівки? Повертаю по тій причині, що не підійшли на підйомі стопи, але є один нюанс: чому язичок з'єднаний з кросівком лише до рівня кісточки, а далі - отвори, яких не видно на зображеннях на сторінці товару?

    Недоліки:
    Осіннє багно в них помісити не вийде