Тактичний рюкзак Vertx EDC Gamut 2.0 VTX5016

Тактичний рюкзак Vertx EDC Gamut 2.0 VTX5016

Продавець:eShop

4.4/5  ( 132 оцінок )

13 457

11 439

Немає в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак Vertx Gamut 2.0 Backpack дозволяє транспортувати вогнепальну зброю і багато іншого, маючи при цьому цивільний вигляд. Родзинкою рюкзаків і сумок компанії Vertx є блискавичний доступ до збройового відсіку рюкзака, надаючи можливість користувачу оперативно застосовувати зброю в екстреній ситуації.
За своїми габаритами рюкзак дозволяє переносити ноутбук розміром 15 ''. На фронтальній частині знаходиться об'ємна кишеня з прихованою MOLLE / VELCRO панеллю (відкривши цю панель, рюкзак можна переформатувати в тактичний), яку можна заховати в прихований отвір. Зовнішня панель кишені ховається всередину. В кишені є додаткові стропи для транспортування об'ємних речей (шолом, фліс, взуття і тд.). Дуже важливий момент, що присутні приховані блокувальні кнопки для того щоб ніхто інший крім Вас не зміг відкрити цю кишеню. Так що цінні речі під надійним контролем! Є отвори для виведення трубки гідратора.

Компанія Vertx передбачила вбудовану приховану ручку рюкзака у вигляді прямокутної панелі. А також є лямка для перенесення рюкзака з тильного боку. Матеріал рюкзака дуже міцний, використовується якісний нейлон.

Центральний відділ має багато кишень під різні дрібниці. Як і говорилося раніше, тут легко поміститься ноутбук розміром 15 ". Зброя може кріпиться за допомогою внутрішньої стропи кріплення, що з'єднуються карабіном D-Flex. Фурнітура японської компанії YKK.

Другий великий відсік призначений для розміщення різних кобур і кріплень. Внутрішні стінки цього відділу виконані з VELCRO-тканини бежевого кольору, спеціально обраного щоб створювати контраст з темною зброєю в умовах поганої видимості.

Нестандартне рішення компанії Vertx, зробити відсік де можна розмістити бронепластини розміром 50Х30см, розмістивши рюкзак на грудях. Для швидкого доступу до відділу зі зброєю спеціально передбачена запатентована система Rapid Access Tab, що представляє собою велику ручку для екстреного відривання відсіку.

З тильного боку рюкзака Vertx Gamut 2.0 Backpack знаходиться 3D-панель з фірмовим логотипом Vertx для зручної та комфортної шкарпетки. Також виробник передбачив можливість використання рюкзака з вбудованим броні-елемента в якості балістичного щита. Є можливість закріплювати рюкзак на ручці дорожньої валізи. З боків присутні дві кишені для пляшок з водою, які можуть стягуватись затяжками.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Розміри: 56 x 36 x 18 см
Обсяг: 28 літрів
Вага сумки - 1,343 кг.
Блискавки YKK
Матеріал: Cordura / Nylon
Фастекси: D-Flex

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами