Акумулятор Electro River LiPo 11.1V 1200mAh 20C/40C - Tamiya

Акумулятор Electro River LiPo 11.1V 1200mAh 20C/40C - Tamiya

Продавець:eShop

4.4/5  ( 138 оцінок )

1 012

861

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Літій-полімерний акумулятор із підвищеною напругою – 11,1 В.

Літій-полімерні (Li-Po) батареї є наступниками популярних літій-іонних (Li-Ion) елементів живлення. Основною перевагою акумуляторів Li-Po, безперечно, є співвідношення ємності до габаритів/ваги. Такі батареї дуже компактні та водночас енергоефективні, що дозволяє знайти оптимальний варіант майже для будь-якого приводу AEG. Літій-полімерна технологія не має ефекту пам'яті та допускає часті дозарядки без необхідності повної розрядки. Часто заряджання є оптимальним режимом експлуатації для цього типу акумуляторів.

При використанні важливо не допускати перерозрядження Li-Po батареї до рівня напруги нижче 3 В на комірку та перезаряду вище 4,2 В на комірку.

Ще одна важлива перевага Li-Po батарей – низький рівень саморозряду. При зберіганні акумулятор втрачає близько 3-5% заряду на місяць. Однак слід мати на увазі, що зберігання без використання протягом тривалого часу може призвести до розряду нижче гранично допустимого рівня (3 В на комірку) та незворотних хімічних реакцій, які можуть погіршити робочі характеристики батареї, призвести до її пошкодження, а в окремих випадках до займання. Літий-полімерний акумулятор, що не використовується, повинен бути заряджений в середньому на 70%.

За дотримання правил використання батарея даного типу матиме термін роботи 500 – 700 циклів. Важливим фактором довговічності також є температура навколишнього середовища. На відміну від багатьох інших типів батарей Li-Pol, акумулятори добре працюють при низьких температурах; проте заряджати їх слід за кімнатної температури. Також зазначимо, що для підтримки працездатності під час заряджання таких батарей потрібно використовувати балансування при підключенні; для цього більшість Li-Po елементів комплектується спеціальним конектором, а якісні зарядні пристрої мають вбудовані балансери.

Характеристики:

Технологія: Li-Pol

Ємність: 1200 мАг

Напруга: 11,1 В

Тип конектора: Tamiya mini

Струм розрядки: 20/40C

Габарити: 185 x 15 x 15 мм

Вага: 90 г

Струмовіддача: 20~40C

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами