Акумулятор Electro River LiPo 7.4V 1450mAh 30C 2-Cell

Акумулятор Electro River LiPo 7.4V 1450mAh 30C 2-Cell

Продавець:eShop

4.4/5  ( 138 оцінок )

792

674

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Напруга: 7,4 В
Місткість акумулятора: 1200 мАг
Тип батареї: LiPo
Кількість клітин: 2 осередки
Розмір: 15 х 11 х 115 мм
Вага: 52 г
Тип підключення: Tamiya Small
Потужність: продовження 25C / Пік 50C

Високоякісна проводка та роз'єм гарантують максимальне використання енергетичного потенціалу батареї, зводячи до мінімуму втрати при передачі енергії. Таке рішення також запобігає перегріву контактів. Кожен комір має захист Nanosafe, щоб мінімізувати ризик можливої ​​пожежі упаковки внаслідок пошкодження.

Завдяки технології Subzero Power, ефективність при низьких температурах була збільшена. Навіть за температури нижче нуля рівень саморозряду дуже низький. Висока якість виготовлення кожного осередку та інших елементів забезпечує мінімальний внутрішній опір та довговічність під напругою. Вищезгадані функції дозволили досягти на 20% більше циклів заряджання, ніж в інших батареях Li-Po! Це робить продукти Electro River дуже привабливою пропозицією як для початківців, так і для сучасних користувачів батарей LiPo.

Літій-іонно-полімерні (LiPo) пакети є наступниками відомих літій-іонних (LiIon) пакетів. Основною перевагою LiPo, безперечно, є співвідношення ємності та розміру. Упаковки мають дуже маленький розмір, зберігаючи при цьому дуже велику електричну ефективність, що дозволяє вибрати потрібну упаковку практично для кожної репліки AEG. Не використовуйте ефект пам'яті. Може заряджатися часто, без необхідності повної розрядки. Часта зарядка є вигідною для кожного типу батареї.

Вкрай важливо пам'ятати, щоб не розряджати LiPo-батарею до рівня нижче 3 на елемент і не перевантажувати більше 4,2 на елемент. Ще однією перевагою пакетів LiPo є невеликий відсоток саморозряду. Невикориста упаковка втрачатиме приблизно 3-5% енергії на місяць. Важливо звертати увагу на невикористану упаковку, оскільки існує ризик того, що в результаті невикористання протягом тривалого періоду часу вона може розрядитися нижче за допустиме мінімальне значення (3 В на елемент), і можуть відбутися ненавмисні хімічні реакції, які призводять до погіршення властивостей пакета, включаючи постійне ушкодження та, у крайніх випадках, пожежу. Невикористана упаковка LiPo має бути заряджена в середньому на 70%.

У разі правильного використання пакет LiPo має період експлуатації в середньому 500-700 циклів. Важливим фактором є температура, в якій можуть працювати блоки LiPo. На відміну від інших батарей, елементи LiPo добре працюють за низьких температур. Однак їх слід заряджати за кімнатної температури. Щоб підтримувати хороший стан батарей LiPo, необхідно балансувати їх під час заряджання за допомогою сервісного роз'єму, який є в більшості пакетів LiPo (добрий зарядний пристрій LiPo оснащений вбудованим балансувальником).

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами