Рюкзак Vertx EDC Ready Pack 2.0 VTX5036

Рюкзак Vertx EDC Ready Pack 2.0 VTX5036

Продавець:eShop

4.4/5  ( 132 оцінок )

11 224

9 541

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Vertx EDC READY PACK 2.0 – універсальний одноденний рюкзак, який з однаковим успіхом може використовуватись у місті та на природі. Це вже його друга генерація з невеликими змінами та доповненнями.

Рюкзак зберіг усі сімейні риси сумок Vertx: непомітний вигляд, моментальний доступ до зброї та приховану під переднім клапаном панель MOLLE/ VELCRO, до яких додалося ще відділення та виведення для шланга гідратора.

Vertx EDC READY PACK 2.0 має об'єм 25 літрів і розміри: 48,26 x 27,94 x 21,6 см, що дозволяє легко розмістити весь носій EDC набір, 15” ноутбук, запас води плюс необхідні в одноденній поїздці речі.

Два бігунки відкривають передню клапан-кишеню, яка може забиратися в подвійне дно, оперативно відкриваючи доступ до другої лицьової панелі зі стрічками MOLLE/VELCRO.

Центральне відділення має органайзер для дрібниць та безліч кишень. Тепер він отримав пулер для миттєвого відкриття одним ривком. До нього легко увійде 15” ноутбук. Внутрішня підкладка кишень сумки виконана зі світлого бежевого (Desert Tan) контрастного матеріалу, що дозволяє легко знайти весь необхідний вміст в умовах слабкої видимості. З центрального відсіку передбачений вихід для шланга гідратора.

Стінки відділу зброї повністю оброблені VELCRO, що дозволяє закріпити в будь-якому зручному розташування кобуру MPH FULL і кілька підсумків для магазинів MAK STANDARD або MAK FULL (купується окремо). Пуллер бігунка, що відкриває відділ швидкого доступу до пістолета, – величезний. Блискавки працюють виключно швидко.

Спинка сумки тепер не сітчаста, а виконана із спіненого матеріалу 3D-формування для кращої вентиляції. М'які нековзкі наплічники, як і раніше, підбиті вентильованою сіткою, підвищуючи комфорт носіння рюкзака в жарку погоду. На обох лямках передбачені фастекси швидкого скидання плюс стабілізаційний нагрудний та поясний ремінь. Задня панель сумки дозволяє прикріпити її до висувної ручки валізи.

Дві додаткові бічні кишені для пляшок з водою вміщують літрові пляшки. Найменші за обсягом можуть утягуватися еластичною стяжкою.

Розмір: 48,26 x 27,94 x 21,6 см

Об'єм – 25 літрів.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами