Сумка-слінгер Danaper Velox

Сумка-слінгер Danaper Velox

Продавець:eShop

4.4/5  ( 132 оцінок )

3 337

2 837

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

DANAPER Velox – класична міська сумка-слінгер. Добре покаже себе і в повсякденному житті, і в лісі, і в дорозі, і головне – за кермом.

Ідеально підійде як повсякденний аксесуар для необхідного. Сумка не приваблює себе завдяки лаконічному зовнішньому вигляду. Забезпечена великою кількістю відділень, у тому числі органайзером.

Сумка-слінгер DANAPER Velox призначена навіть для носіння на грудях. Особливість сумки дозволяє використовувати великі відділення без відриву від процесу керування автомобілем. Це робить сумку-слінгер її максимально зручною для всіх, хто проводить багато часу за кермом або в обмежених просторах.

Міцний ремінь розподіляє навантаження і не чіпляється за одяг, дозволяючи змінювати положення сумки легким рухом руки. Є три можливі положення для носіння: на спині, на грудях, на плечі.

У сумці 2 відділення (велике та маленьке) та кишеню на зовнішній стороні. Основне відділення забезпечене твердою основою, що дозволяє зберегти форму сумки та зберегти вміст від пошкоджень.

Сумка має систему швидкого доступу CCW, розроблену конструкторами компанії DANAPER, яка дозволяє швидко витягти зброю та приховано її носити.

Габарити:

Висота 42 см;

Ширина 22 см;

глибина 5 см;

Матеріали:

Тканина Nylon 1000D Cordura (USA)

Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами