Шапка польова зимова P1G PCWAH-P.Fill (Punisher Combat Winter Ambush Hat Polartec P.Fill/Thermal pro ) Olive Drab S (UA281-10031-OD)

Шапка польова зимова P1G PCWAH-P.Fill (Punisher Combat Winter Ambush Hat Polartec P.Fill/Thermal pro ) Olive Drab S (UA281-10031-OD)

Продавець:Military Best

4.9/5  ( 108 оцінок )

480

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шапка польова зимова "PCWAH-Power Fill" (Punisher Combat Winter Ambush Hat Polartec Power Fill /Thermal pro) призначена для носіння при низьких температурах, як в місті, так і в польових умовах. Верхній шар шапки "PCWAH- Power Fill" виготовлений з вітро волого захисного матеріалу BROOKWOOD AVENGER. Утеплювач шапки - Polartec Power Fill, новий матеріал від компанії Polartec, який забезпечує більше утримання тепла при низьких температурах, без збільшення ваги та об’єму виробу. Внутрішній матеріал Thermal Pro: забезпечує кращі, в порівнянні з класичним флісом, теплоізоляційні властивості на одиницю ваги. За рахунок використання усіх цих матеріалів, шапка польова зимова "PCWAH-Power Fill" має малу вагу, та компактні габарити при великих теплоізоляційних властивостях, що є важливим показником у холодний період року. Конструкція "Punisher Combat Winter Ambush Hat" дає можливість носити шапку у трьох різних варіаціях. Перша, не закриває вуха повністю, що забезпечує комфорт під час помірно холодної погоди та відсутності сильного вітру. Друга варіація носіння шапки закриває вуха, та шию. При третій, з повністю відстебнутими "вухами", закриваються щоки. Це забезпечує додатковий захист обличчя, при сильному холоді та поривах вітру. При цьому, конструкція "PCWAH- Power Fill" не заважає периферійному зору. Регулювання положень здійснюється за допомогою застібок типу "кнопка", та не потребує знімати шапку при зміні положення варіацій. Зроблено в Україні!

Характеристики

Сезон
Розмір
Матеріал (склад)
  • 100% Нейлон
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами