Повязка універсальнаSturm Mil-Tec Шемаг Ананас (Арафатка) Хакі/чорний 110*110 (12609005)

Повязка універсальнаSturm Mil-Tec Шемаг Ананас (Арафатка) Хакі/чорний 110*110 (12609005)

Продавець:Military Best

4.9/5  ( 102 оцінок )

360

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шемаг, він же в просторічі «арафатка» - багатофункціональний чоловічий головний платок, популярний в арабських країнах, слугує для захисту голови, шеї і особи від сонця, піска і холода. С 2000-х років шемаг став модним трендом, використовуючи кутюрье у всьому світі. Шемаг можете побачити на людях з різних західних і інших країн, особливо на представниках молодіжних субкультур.
Шемаг стає ефектним доповненням до вашого іміджу, підкреслює індивідуальність. Але це не єдине перевага. Виготовлений з натурального матеріалу, шемаг «дихає» і не викликає аллергії. Він відмінно переносить прання, не втрачаючи форми і насиченності кольору.
Значення квітів арафатки в арабському світі. Колір куфіі, малюнку, способу носіння може бути різним і для арабських країн залежить від регіону проживання. В Лівані, наприклад, вони чорні з білим, в Іорданії - червоні з білим. З початку колір арафатки - білий з чорним, саме такими їх роблять в Куфе - місті звідки вона і походить. Черно-біле: напрям Фатх. Красно-біле: Народний фронт Визволення Палестини. Зелено-беле: фундаменталисти (ХАМАК). У Україні, Європі та багатьох інших країнах кольори мають універсальний характер і не є символічним навантаженням. У арабських країнах військові НАТО використовують жовтуватого кольору, який не має політичної навантаження.
- багатофункціональне спорядження - застосовується як шарф, камуфляж або платок - модная версія "Ананас" Розмір шемага: 110 х 110 (см)

Характеристики

Матеріал (склад)
  • 100% Бавовна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами