Ніж складний Ontario Knife Company RAT II Folder Satin Black (8860)

Код:  391438707

Ніж складний Ontario Knife Company RAT II Folder Satin Black (8860)

Код:  391438707

Немає в наявності

2 736

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

RAT II Folder - модель ножа від компанії Ontario є зменшеною версією легендарної «RAT» (щур). Дану модель сконструювали на початку двохтисячних Джеф Рендал спільно з компанією Ontario і сьогодні ця модель є однією з найпопулярніших у всьому світі. Будова цієї моделі має клинок, характерної (для цієї моделі) форми, його виготовлено нержавіючої сталі AUS-8, японського виробництва. Ніж з цього матеріалу вирізняється міцністю, високою зносостійкістю, має чудові ріжучі властивості, легко піддається заточуванню і довго залишається гострим. На верхній частині клинка є спеціальний виступ для швидкого приведення його в робочий стан. Надійне блокування у відкритому положенні забезпечується замком Liner-Lock. Руків’я ножа виготовлено зі двох сталевих лайнерів, які разом з підшипниковим механізмом забезпечують довготривале користування. Накладки на руків’ї виготовлено з термоформованого нейлону, вони мають рифлену форму для кращої посадки в руці й запобігає ковзанню навіть у вологих умовах. Також на руків’ї є кліпса для кріплення ножа на поясі чи в кишені, та отвір для темляка. Перевірена надійність конструкції та якісні матеріали забезпечують безвідмовне функціонування цього ножа в будь яких умов, а маючи невеликі габарити і вагу чудово підійде для комплектації вашого EDC. Дана модель також стане в пригоді туристам, військовим, і любителям активного способу життя. вага - 79 г кишеньковий, туристичний твердість сталі – 55-56 HRC перевірена надійна конструкція підшипниковий поворотний механізм не вимагає сертифікації (не є холодною зброєю) габарити: загальна довжина - 178 мм, клинок – 76 мм, товщина клинка 2,4 мм матеріали: клинок – сталь AUS-8; накладка на руків'ї – Nylon 6 (100% Нейлон)

Характеристики

Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».