Черевики MA1 Sturm Mil-Tec Black EU 38/US 5 (12845000)

Черевики MA1 Sturm Mil-Tec Black EU 38/US 5 (12845000)

Розмір: 38

Продавець:Military Best

4.9/5  ( 114 оцінок )

1 992

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики «МА1» виготовлено за специфікацією відомої моделі льотного взуття, що користується попитом серед багатьох воєнізованих і охоронних організацій по всьому світу. Цей тип взуття вирізняються високою практичністю, надійністю, стійкістю до вологої погоди та низьких температур.

Будова даної моделі представляє собою класичні 8-дюймові черевики, що їх виготовлено з гладкофарбованої волової шкіри, яка стане надійним бар’єром між вами й непогодою. Для зменшення ваги, при заявленій надійності, в конструкції основного шару є елементи з надміцного нейлону (Cordura 1200D). Цей матеріал окрім надійності та малої ваги є також гідрофобним і дихаючим матеріалом, що дозволяє ногам чудово «дихати». Всі основні частини черевиків прошиті подвійним швом.

Утеплювач – сучасний поролоновий матеріал, дуже м’який, легко адаптується під розмір ноги. Класична версія  цих черевиків призначена для статичного використання пілотами на великій висоті, що потребувало високих показників теплозбереження. Дані черевики відмінно поралися з цією задачею. Підкладка Cambrelle – надсучасний нетканий і дуже гідрофобний матеріал. Він здатен вбирати об’єм вологи втричі більший від власного об’єму, виводить її на поверхню і швидко сохне. До того ж цей матеріал має високі показники зносостійкості. Важливою особливістю є те, що підкладка черевиків "МА1" має стильний, характерний для льотного одягу та спорядження, яскраво помаранчевий колір. В класичній версії пояснювалося зручністю проведення пошуково-рятувальних робіт при можливих форс-мажорних обставинах. Внутрішню частину п’ятки посилен додатковим матеріалом, а в носок вбудовано сталеву вставку для захисту пальців і ноги в цілому і за будь-яких умов. Верхня частина черевика має потовщений шар утеплювача, який запобігає натиранню ноги при тривалому носінні.

Підошва клеєна, має агресивний протектор і стійка до ковзання. Для більшої надійності її додатково пришита до основної частини взуття. Зверху черевика є маленька кишеня, на блискавці YKK, для дрібних речей із органайзером для ручок, олівця тощо. Шнурівка складається зі сталевих люверсів і кілець, завдяки цьому черевики володіють системою швидкого шнурування і мають чудову посадку під різну повноту ноги.

Функціональність, практичність і цивільне забарвлення, роблять черевики «MA1» відмінним рішенням для оперативників силових структур, охоронних компаній, спортсменів-стрільців і туристів.

  • сталевий носок
  • стильний дизайн
  • кишені з органайзером
  • надміцні дихаючі матеріали
  • високотехнологічна підкладка
  • захист від мокрої та холодної погоди
  • матеріали: верх – волова шкіра, Cordura 1200D (100% Нейлон), підкладка Cambrelle, сталева фурнітура

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами