Куртка тактична 5.11 Tactical PACKABLE OPERATOR JACKET Dark Navy 2XL (48169-724)

Куртка тактична 5.11 Tactical PACKABLE OPERATOR JACKET Dark Navy 2XL (48169-724)

Розмір: 2XL

Продавець:Military Best

4.9/5  ( 102 оцінок )

2 346

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ви шукаєте компактну, легку куртку, яка складається сама в себе, то тактична куртка "5.11 PACKABLE OPERATOR JACKET" якраз те, що Вам треба. Її можна без особливих втрат місця покласти в щоденний рюкзак або сумку на випадок дощу або вітру, а також захопити з собою в подорож. Куртка забезпечена зачепами під радіостанцію, нагрудним прихованим кишенею і поясними прорізними кишенями на застібці блискавка "YKK". Вона складається у свою ж кишеню, який служить як чохол для транспортування курточки.

Ми впевнені, що ви ніколи не розлучитеся з данною компактною і практичною тактичною курткою.
Тактична куртка "5.11 PACKABLE OPERATOR JACKET" створена спеціально для тих ситуацій, коли стрімко змінюються погодні умови і у вас під рукою повинна бути куртка від негоди. Вона упаковується сама в себе (всередину однієї з кишень) та компактно поміститься в одному з відділень вашого рюкзака, сумки або в машині. Куртка зроблена з легкого, високотехнологічного поліестеру, який захистить вас від вологи і вітру. Куртка має фірмову нагрудну приховану кишеню для документів. Капюшон, дві передніх кишені, зачепи під радіостанцію на плечах, еластичні манжети. Куртка має подовжню застібку "блискавку", бічні "блискавки" швидкого відкривання для доступу до спорядження на поясі.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 100% Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами