Панама тактична АТАКА АТОМАН Камуфляж Мультикам

Панама тактична АТАКА АТОМАН Камуфляж Мультикам

Продавець:Contractor

1 350

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Панама «ATOMAN»

Була розроблена в 2017 році компанією А.Т.А.К.А. для снайперів Сил Спеціальних Операцій (ССО) і до 2019 року не надходила в широкий продаж для цивільних осіб. Основою панами послужила популярна панама «Контрактор», яка була перероблена по дизайну і отримала еластиче регулювання охвата голови і велкро-поля для кріплення маркерів і ідентификаторів.

Панама «ATOMAN» на відміну від панам серії «Контрактор» і «Диверсант» виробляється в єдиному размірі. При цьому регулюється по охвату голови гумовою тасьмою. Це дуже зручно. Один розмір підходить всім. Немає необхідності обміряти весь підрозділ по охвату голови. Одягнув і відрегулював. Не треба хвилюватися як панама "сяде" на голову.

Снайперська панама «ATOMAN» отримала короткі напівтверді злегка хвилясті поля і тулейну частину з розширеними функціями кріплення маскувальних елементів на шнуровий каркас. Комбінований покрій тулейної частини (сітка і тканина) забезпечує відмінну вентиляцію і міцність з можливістю розміщення ідентифікаторів і ІК маркерів.

При використанні додаткових сітчастих маскувальних накидок «БАГБЕР» (або аналогічних), форма панами дозволяє в значній мірі змінити сприйняття голови і плечей людини. Щоб компенсувати провисання поля панами при навантаженні від сітчастого маскувального комплекта, в передній частині панами передбачена регулювальна стропа. Для вітреної погоди, в нижній частині панами передбачений регулювальний шнур з фіксатором.

Оригінальна смісова тканина (50/50 NYCO американського виробництва) і сітка в колір камуфляжу забезпечує добру вентиляцію і комфорт при високих температурах.

Снайперська панама «ATOMAN» отримала високі оцінки серед вітчизняних і зарубіжних експертів. Панаму брали військовослужбовці Канади, Німеччини, Іспанії, Польщі, Литви, США. Відмінне поєднання ціна/якість/функціонал роблять ії оптимальною для військовослужбовців стран NATO в порівнянні з іменитими імпортними аналогами.

Розміри:Розмір єдиний (регуліровка на шок-корд 3.2 мм)

Варіант виконання «SOF»

(Сітка 100% NYLON USA NIR)

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами