Тактична куртка ATAKA L5 S.W.R.S. SOF MULTICAM M/R

Тактична куртка ATAKA L5 S.W.R.S. SOF MULTICAM M/R

Розмір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Contractor

8 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легка і компактна мембранна Softshell вітровка (застосування комплекту аналогічно ECWCS Level 5 Gen III виконаної з такої ж тканини). Комплект можна доповнити брюками.

Куртка виготовлена з оригінальною софт-шелл мембранної нейлонової тканини MILLIKEN® з використанням унікальної технології EPIC®, завдяки чому виріб відмінно «дихає» і відводить зайву вологу від тіла.

Володіє вітрозахисними і водовідштовхувальними властивостями, що дозволяє використовувати цю модель не тільки при посиленні вітру і несподіваних літніх дощах, а й в комбінації з термобілизною (Level 1, Level 2, Level 3) в якості зовнішнього шару при холодній і вологій погоді. А при комбінації з утепленими жилетами (Level 7A) навіть при дуже різких і сильних похолодання.

Польові випробування показали, що навіть в дуже спекотні (30-35 ° C) і не вітряні дні, куртка відмінно відводить вологу від тіла (немає парникового ефекту), не призводить до перегріву, тому може бути рекомендована як альтернатива стандартному польовому кітелю.

Мала вага і товщина куртки в комбінації з зарекомендували себе кроєм «Contractor» забезпечують максимальний комфорт і свободу руху незалежно від того, яке спорядження зверху (БЖ, РПС, рюкзак і т.д.)

Наявність капюшона з трьома регулюваннями (по обличчю, по охопленню голови, по розміру капюшона) дає широкі можливості практично з будь-яким головним убором або кевларовим шоломом. Капюшон легко складається в комір без застосування блискавок.

Ліктьова зона посилена CORDURA. Манжети еластичні, та регулюються на велкро. Плечові кишені на блискавці. Камуфльована текстильна липучка на плечових кішенях для кріплення шевронів і ідентифікаторів. Регулювання шок-кордом по поясу і низу куртки. Задня кромка куртки занижена для захисту попереку і сідниць. Вентиляція через сітчасті вставки кишень і вентиляційні блискавки пахв. Нижня кромка основний блискавки з двома бегунками посилена кнопками.

Вага: приблизно 720 грам. (Залежить від розміру вироби)

Характеристики зовнішньої тканини:

  • MILLIKEN, EPIC, 99% NYLON, 1% SPANDEX. NIR (ІК) просочення. Made in USA

Характеристики додаткових тканин:

  • Сітчаста підкладка вантажних кишень для вентиляції (100% PE)
  • Ліктьова зона посилена CORDURA 100% NYLON

S-R (розмір 46- 50 зріст від 172см)

M-R (розмір 50-52 зріст 178 см)

L-R (розмір 54-56 зріст 176 см)

XL-L (розмір 58-60 зріст 182 см)

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами