ТОП ПРОДАЖІВ

Несесер чоловічий армійський жіночий дорожній для подорожей M-Tac Olive 10127001

3 відгуки

Код:  392127699

Несесер чоловічий армійський жіночий дорожній для подорожей M-Tac Olive 10127001

3 відгуки

Код:  392127699

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1884 оцінок )

1 000

799

Є в наявності

49

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Під час створення сумки M-Tac для туалетного приладдя переслідувалося кілька цілей. Ця сумка призначена для зберігання різних гігієнічних речей та інших дрібниць. Справді, це зручний та практичний аксесуар, що дозволяє компактно зберігати бритву, зубну щітку, пасти, креми, шампуні та різні дрібниці. Сумка компактна і не займає багато місця, і в той же час нести в собі все туалетне приладдя, яке може знадобитися солдату.

Несесер чоловічий та жіночий для туалетного приладдя та засобів особистої гігієни. Виконаний із міцного зносостійкого матеріалу. Незамінний у подорожах, ділових поїздках. Завдяки своїй місткості ідеальний як чоловічий або жіночий дорожній набір і дозволяє взяти з собою все найнеобхідніше. Основне надійне відділення з додатковим жорстким дном для забезпечення форми. Зручні сітчасті та прозорі кишені на блискавці, зовнішня кишеня ззаду та гачок для підвішування забезпечують несесер максимальною функціональністю. Багатий вибір кольорів, висока якість, компактність і функціональність роблять несесер ідеальним подарунком, як для жінок, так і для чоловіків як універсального органайзера - косметички або косметичка для косметики в макіяж для макіяжу органайзер аптечка для кистей несесер тактичний похідний для зарядок для басейну для душу рюкзаки чоловічі ручна поклажа б'юті бокс

Характеристики

Матеріал
Розміри
  • 24 х 15 х 8,5 см
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha

    Дуже якісна річ. Спочатку подумав, що прислали не той колір, але ніби все вірно, хоча він досить суттєво відрізняється від фото товару на сайті. В цілому покупкою задоволений, доставили дуже швидко.

    Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Колір відрізняється від фото

Доступно ще 2 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки