Сумка-баул/рюкзак M-Tac тактична Чорний колір - 90 л (армійський речмішок циліндр)

1 відгук

Код:  392543082

Сумка-баул/рюкзак M-Tac тактична Чорний колір - 90 л (армійський речмішок циліндр)

1 відгук

Код:  392543082

Колір: Чорний

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1890 оцінок )

2 650

2 199

Є в наявності

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка-баул – це функціональний та практичний елемент спорядження, призначений для зберігання та транспортування великої кількості об'ємних речей чи військової амуніції. Завдяки циліндричній формі та великому основному відділенню баул досить ергономічний і дозволить тримати усі необхідні речі у швидкому доступі.

Виготовлений із надміцної нейлонової тканини, стійкої до стирання та високих навантажень. Ця модель застібається на блискавку, прикриту клапаном на липучках і надійно захищає вміст від забруднень. Для максимальної зручності та рівномірного розподілу навантаження виробник оснастив баул широкими ручками, завдяки яким його можна носити як на спині, так і в руках. Додаткова ручка збоку дозволяє зручно переносити баул у вертикальному положенні.

Сумка-баул знадобиться не лише військовослужбовцям, а й буде корисним доповненням до спорядження туристів, мисливців, рибалок та всіх любителів активного дозвілля.

Матеріал: нейлон

Об'єм: 90 л

Надійний та зручний армійський тактичний рюкзак, баул для активного відпочинку та професійних завдань! Виріб обладнаний двома ручками для перенесення та м'якими плечовими лямками для носіння на спині. Довжина лямок регулюється. Легко складається у невеликий рулон, який зручно зберігати у транспортному засобі чи інших умовах, коли вільне місце обмежене під час сплаву. Легко чиститься, можна прати у пральній машинці. Баул заповнений, наприклад, одягом, можна використовувати як подушка або сидіння. Має вологостійке просочення. Баул тактичний, зносостійкий. Витримує величезні навантаження. Довговічний оскільки зроблений із міцного матеріалу. Сумка дорожня чоловіча 90 літрів це ідеальний варіант для подорожей. Баул військовий з легкістю замінить міський рюкзак. Рюкзак тактичний настільки великий рюкзак, що в нього міститься речей об'ємом 90л. Рюкзак чоловічий спортивний стане добрим подарунком чоловікові. Його можна носити до школи, на тренування, офіс, коледж чи університет. По достоїнству чоловічий рюкзак великий оцінять рибалки і мисливці. Полювання та риболовля є найприємнішим часом проведення. У сумку для рибалки вільно можна розмістити всі рибальські аксесуари, інструменти для риболовлі, рибальське приладдя та сумки для котушок. Баул армійський гідно оцінять мисливці за його підвищену місткість, що дозволяє брати з собою велику річ, теплий і сухий одяг, патронташ і все необхідне для комфортного проведення часу, а завдяки тому, що наш військовий баул виконаний з водонепроникної тканини, патрони під 12 калібр завжди будуть сухі. Гарний подарунок мисливцеві. Рюкзак туристичний виконаний з якісних матеріалів, що відрізняються підвищеною міцністю та зносостійкістю. Сумка господарський баул стане вам у нагоді для квартирного переїзду. Стане чудовим подарунком на день народження татові, а хлопцеві знадобиться для служби в армії. Друзів також не варто забувати. Приємно здивувати чоловіка без приводу, особливо якщо він займається альпінізмом.

Характеристики

Колір
Додаткові характеристики
  • Сумка-баул/рюкзак M-Tac тактична Чорний колір - 90 л (армійський речмішок)
Матеріал
Об'єм, л
  • 90
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олексій Федоров
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Мультикам

    Дуже здорова!))))

    Переваги:
    Якість тканини та замку
    Недоліки:
    Немає