Відгуки покупців про Тактична рогатка з лазерним прицілом для риболовлі і полювання | ABS пластик (#123)

2 відгуки

Код:  392831511

Залиште свій відгук про цей товар
  • Славік Третьяков
    Відгук від покупця. Продавець: Sapan

    Це після даху пострілів, досвід в стрілянині з рогатки маємо великий

    Переваги:
    Те саме що писали
    Недоліки:
    Таке ж
    • Продавець Sapan

      Такі пошкодження можуть трапитись тільки внаслідок неправильного використання. Навчіться не вивертати руку і буде рогатка служити вічно. Всі рогатки мають отвір між ріжками 40мм, це загальноприйнятий стандарт. Цього достатньо для стрільби кулями до 20мм. Стрільба камінням тільки на ваш страх і ризик.
      8мм кулька випущена з цієї рогатки і цієї резинки має початкову швидкість 90м/с і енергію близько 8 джоулів. Таку силу удару може витримати тільки балістичні пластики, але це абсолютно інша цінова кетегорія.

    • Продавець Sapan

      Ми використовуємо дані рогатки для власних тестів, тому що вони дешеві. Відстріляно кілька тисяч снарядів і за весь час зламалась тільки одна рогатка і та через криво зв'язану гумку. Так що якість цих рогаток перевірена. Не потрібно писати відгуки з різних акаунтів і псувати репутацію магазину.

    • Славік Третьяков

      Добре, якщо ви виправдали якість вашох рогатки. Але ви назвали початкову швидкість 90м в секунду, при тому що ви написали для риболовлі та охоти. Тоді питання, як з такою швидкістю початкової можно полювати? Маю пістолет з початковою швидкістю 140 метрів в секунду з пулями 0,50 грам, він для полювання не підходить, що казати про 90 метрів в секунду. То тоді назву потрібно поміняти, це виходить шахрайство

  • Илья Попов
    Відгук від покупця. Продавець: Sapan

    В целом продавец данной рогатки просто сбагрил отвратительный товар, приписав характеристики, которые не соответствуют данной рогатке. Начнем с простого. В характеристиках указано о прочном пластике. Данная рогатка не отстреляла и 20 выстрелов как уже оторвалось крепление, связанно это с постоянным попаданием снаряда по рогачу. Снаряд плохо пролетает через рогач. Касательно резинки которая идет в комплекте, вам придется сменить ее на более качественную и дорогую ибо эта резинка не годится. Слабое натяжение, силы выстрела не хватает на пробитие картона. Я очень возмущен завышенными характеристиками. В них указано что рогатка для охоты и рыбалки - это лож. Максимум что вы отстрелите этой рогаткой, так это свои пальцы. Крепление лазера никак не помогает прицельно стрелять, снаряд всегда летит косо. Пузырьковый уровнитель выпадает при выстреле, на креплении он не держится. По всем параметрам не советую эту рогатку и вовсе данного продавца. Если вы уже обманываете на простом, о чем можно говорить дальше?

    Переваги:
    Таких нет
    Недоліки:
    Сам товар
    • Продавець Sapan

      Все що Ви тут описали - наслідок неправильного користування, незнання техніки стрільби та базової фізики.
      Щодо резинки та її сили. Дана резинка розрахована на кульку 6-8мм. Та є найпотужнішою для кульки 6мм. Дана резинка пробиває на виліт металеві банки та пластикові пляшки.
      Рекомендуємо Вам спочатку ознайомитись з правилами користування та технікою стрільби. Цих матеріалів достатньо на ютубі.

    • Илья Попов

      Вы оправдываете завышенные характеристики и некачественный товар умением покупателя стрелять с рогатки и советуете ему посмотреть как стреляют с рогатки на ютубе? Вы в своём уме?

    • Продавець Sapan

      Саме так. Більше не існує причин, які б могли визвати такі пошкодження. Якість матеріалів тут ніякого відношення не має.