Рюкзак медичний (тактичний) ФармМедАльянс, мультикам

Рюкзак медичний (тактичний) ФармМедАльянс, мультикам

Продавець:Farmmedalliance

4.9/5  ( 21 оцінок )

4 815

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Багатофункціональний медичний рюкзак призначений для зберігання та переноски медикаментів, виробів медичного призначення та приналежностей. Виготовлений з волого- та зносостійкого матеріалу, придатний для використання у будь-яких умовах, навіть найекстремальніших.

На внутрішніх сторонах наплічника розміщені панелі з текстильних липучок (велкро), призначені для кріплення до них зйомних контейнерів для медикаментів, загальною кількістю сім штук. На кожному контейнері розміщена смуга велкро з відповідною стороною для підпису маркером або ручкою групи або виду медикаментів, а також хлястики для захвату рукою - для зручності від'єднання контейнера від рюкзака.

Контейнери виготовлені з тактичної сітки, що дохволяє бачити вкладення, не відкриваючи їх. Для зручності розміщення всередині контейнерів нашиті петлі з текстильної гумки і замки контейнерів оснащені двома бігунками для доступу до складових з будь-якої сторони. Паракордові шнурки на бігунках контейнерів виконані у яскраво-червоному кольорі для прискорення орієнтування в екстреній ситуації.

Із зовнішньої сторони на фронтальній частині нашиті кріплення M.O.L.L.E. для розміщення додаткових підсумків, велкро панель для кріплення патчів та шевронів та кишеня на блискавках на всю площину передньої стінки, доступ до якої є з обох сторін.

На торцях наплічника розміщені 4 підсумки для турнікетів та ручки для перенесення наплічника, також ручка наявна зверху. На дні рюкзака також присутнє M.O.L.L.E. та дві зйомні стяжки, призначені для кріплення польових безкаркасних нош або схожого обладнання.

Для максимальної вентиляції вся поверхня спини та внутрішня сторона плечових лямок виготовлена з 3D-сітки. У плечових лямках і в спинці вшитий наповнювач з піни. Плечі мають анатомічну форму з грудним регулюванням, яке переміщується по вертикалі. Пояс оснащений ремнем з фастексом, що регулюється. Грудна на поясна стяжки - зйомні. Наявні зйомні та регульовані стяжки для переноски на дні рюкзака безкаркасних нош, а також 3 ручки для зручності перенесення рюкзака.

Розміри рюкзака: 50 х 30 х 15 см.

Розміри контейнерів на велкро:

3 шт.: 16 х 24 х 8 см;

4 шт.: 12 х 27 х 6 см.

Матеріал: Cordura 1000D і 500D з водовідштовхувальним просоченням.

Увага! Відтінок кольору рюкзака може відрізнятись залежно від налаштувань екрана Вашого монітора.

Характеристики

Призначення
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами