Комплект бронеплит Свебор 4 25х30

Комплект бронеплит Свебор 4 25х30

Продавець:Брауні

3 500

Є в наявності

31

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект бронеплит Свебор4 на відміну від більшості аналогічних товарів в Україні виготовлений з балістичної сталі Swebor Armor 500, а не з зносостійкої сталі з якої роблять кузови та ковші для будівельної техніки.

Бронесталь Swebor Armor 500 є низьколегованою сталлю для балістичного захисту. Товщина бронесталі Swebor Armor 500 становить 6,5 мм. Низький вміст вуглецю та марганцю у поєднанні з дуже ретельно контрольованою послідовністю нагріву, прокатки та охолодження забезпечує бронесталі Swebor Armor 500 відмінне поєднання твердості, високої міцності, зварюваності та здатності до балістичного захисту.

Бронесталь Swebor Armor 500 може використовуватись у більшості варіантів захисту. Бронесталь Swebor Armor 500 має відмінні властивості балістичного захисту у поєднанні з високою міцністю та твердістю, але при цьому характеризується простотою у користуванні.

Вага комплекту становить від 8 до 8,4 кг. (комплект - дві пластини), вага різниться в залежності партії протиосколкової резини, а вага металу стала 3,5 кг (вага самої металевої пластини без демфера та протиосколкового шару)

Комплект бронеплит Свебор4 пройшов державні випробування та має на те державний сертифікат якості.

Вартість комплеку дуже низька - оскільки ми реалізовуємо за собівартістю матеріалів, щоб звільнити місце на виробництві.

Характеристики

Місце захисту
Клас захисту
Витримує влучення
  • 5,45х39, 5,45х39 ПП7Н10, 7,62х54
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами