Лонгслів Chiton Hood CoolPass Темно-синій (5778), L

Оставить отзыв Код:  392968947

Лонгслів Chiton Hood CoolPass Темно-синій (5778), L

Оставить отзыв Код:  392968947

Продавец:Фостор

4.2/5  ( 21 оценок )

860

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Футболка виконана з сучасної, інноваційної тканини Coolpass Antistatic. це волокно яке має унікальну ​​конструкцію. Цей фантастичний функціонал досягнуто завдяки високотехнологічній нитці COOLPASS®. Новий тип поліестеру що має чотириканальну структуру, тому і має підвищені капілярні властивості. Розумні волокна COOLPASS® вбирають вологу отриману від тіла, розподіляють її на велику площу, за рахунок чого здійснюється найшвидше її випаровування.

В плетінні присутня антистатична нитка, що сприяє розподілу і стіканню статистичного заряду з поверхні тканини, не електризується. Тканина не вигорає, не мнеться та не сідає після прання.

 

Ергономічний каптур, щільно прилягає до голови, не заважає огляду, захищає від пекучого сонця.

Щоб повністю розкрити властивості лонгсліву, з цієї тканини, він має прилягати безпосередньо до тіла, а за низьких температур, його використовують як перший шар - base layer lvl.1.

Вставки із перфорованої (“дірявої”) тканини CoolAir по боках тулуба та з внутрішньої сторони рукава для покращення вентиляції та покращення відведення вологи з місць інтенсивного потовиділення.

Футболка має плоскі шви та ергономічний крій, з урахуванням анатомії людини, тому не сковує рухів та не натирає при тривалій експлуатації.

Завдяки своїм конструктивним властивостям, добре підходить для активного відпочинку, занять спортом, як повсякденний одяг.

Матеріал: CoolPass Antistatic

Склад: 100% Поліестер

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами