Бейсболка CG Tactic NF Чорна (7155),

Бейсболка CG Tactic NF Чорна (7155),

Колір: Чорний

Продавець:Фостор

3.8/5  ( 18 оцінок )

546

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна бейсболка для охоронних і воєнізованих структур. Вироблена з якісної, зносостійкої тканини Rip-Stop з тефлоновим, вологостійким покриттям.

Rip-Stop - це суміш поліестеру та бавовни. В тканину вплетені армовані нитки, що утворюють каркас, який робить тканину більш міцною та зносостійкою, а у разі пошкодження тканини, запобігає збільшенню області пошкодження.

Тефлон - це вологостійке просочення що захищає бейсболку від вологи, пилу та бруду. Тефлонове покриття потрібно час від часу оновлювати, бо з часом, після багаторазового прання, воно стає менш ефективне.

Бейсболка має середню посадку, універсальний розмір який регулюється застібкою-липучкою. Зверху присутні чотири, прошиті люверси, які збільшують паропроникність виробу і циркуляцію повітря. Знизу присутня налобна, волого-відвідна стрічка що вбирає зайву вологу від шкіри, залишаючи її сухою і запобігаючи подразнення. Піддашок прострочений, матеріал піддашка досить зносостійкий, гнучкий, не піддається деформації під впливом вологи та сонця. Спереду присутня липучка під патчі або шеврони. 

Матеріал: Rip-Stop

Склад: 65% поліестер, 35% бавовна

Щільність: 230 г/м²

Температурний режим: від +18°C до +30°C

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами